Πασίγνωστη Ελληνίδα δηλώνει:''Θα ήθελα να κάνω guest στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,και μακάρι να βρεθεί τρόπος να...''

20:46 7/7/2016 - Πηγή: TVNea
Στον δημοσιογράφο,Λάζο Μαντικό,και τον ραδιοφωνικό σταθμό,''Art fm 90,6'',μίλησε η Ραλλία Χρηστίδου.Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κρίσιμο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών,του MEGA, αλλά και στο σίριαλ του Καπουτζίδη,''Εθνική Ελλάδος'' ,κι αποκάλυψε πως θα ήθελε να παίξει στη σειρά!
Για την τηλεόραση

«Βλέπω ξένα δίκτυα, πολλά ντοκιμαντέρ. Θέλω να μαθαίνω και δεν ντρέπομαι να πω δεν το ξέρω αυτό, πες το μου να το μάθω. Θέλει αλλαγές η ελληνική τηλεόραση. Δεν μου αρέσει το επιφανειακό. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι αντιμετωπίζουν τον κόσμο
σαν να μην έχει νοημοσύνη. Και αυτό με ενοχλεί πολύ. Μου άρεσε πολύ η σειρά ''Εθνική Ελλάδος'',και δεν σου κρύβω ότι είδα σε επαναλήψεις από το διαδίκτυο μέσα σε μια ημέρα όλα τα επεισόδια! Νομίζω είναι ό,τι καλύτερο έχει προβληθεί στην τηλεόραση εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μακάρι να βρεθεί τρόπος για να συνεχίσει».

Θα έκανε guest εμφάνιση στην ''Εθνική Ελλάδος'', αν δεχόταν πρόταση;

«Αν με έβαζε ο Γιώργος Καπουτζίδης να παίξω τον ρόλο μου, θα έκανα guest εμφάνιση στην ''Εθνική Ελλάδος''!».

Για το MEGA

«Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι εργαζόμενοι σε αυτές τις καταστάσεις. Με αυτούς που πρέπει να τα βάλουμε στην πραγματικότητα είναι με τις ηγεσίες της επιχείρησης».

Για τηλεοπτικές άδειες

«Βασικά δεν ξέρω αν θα δοθούν μόνο 4 τηλεοπτικές άδειες. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να υπάρχει άδεια και να πληρώνονται οι υποχρεώσεις προς το δημόσιο και δεν πρέπει να είναι ένα ξέφρενο αμπέλι. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα κανάλια, αλλά για το καθετί».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα