Παρουσιαστές στον πάγκο!

10:30 9/7/2014 - Πηγή: TVNea
Στην TV της... δύσης (;) της κρίσης, πολλά είναι πλέον τα ονόματα των παρουσιαστών που δείχνουν να μένουν οριστικά στον πάγκο, από βετεράνους του μέσου με ηχηρό ονοματεπώνυμο έως πιο νέα φυντάνια που ίσως «κάηκαν» στο γυαλί πολύ νωρίς.
Αν μέχρι πέρυσι, τα περιοδικά ήταν γεμάτα από κείμενα για τους τηλε-αστέρες που βρίσκονται σε αναμονή (ή σε αναμμένα κάρβουνα) για μια θέση στο γυαλί, φέτος η κατάσταση έχει πάει ένα βήμα παραπέρα. Υπάρχουν από τη μία αμέτρητα πρόσωπα «ορφανά» από εκπομπές που έφτασαν στο τέλος τους («Δέστε
τους», «Μες στην καλή χαρά», «Πρωινό mou», «Μεσημεριανή Μελέτη» κ.ά.) και αναζητούν επανατοποθέτηση στα ράφια του τηλεοπτικού μάρκετ. Αλλοι πιο διακριτικά και άλλοι κάνοντας εφιαλτικά έντονη την παρουσία τους παντού, πιστεύοντας ίσως πως υπενθυμίζουν σε κοινό και κανάλια την απουσία τους, καταφέρνοντας τελικά το αντίθετο.

Συνατσάκη, Θρασκιά, Ηλιάκη, Γεωργαντάς, Νάργες, Ζησάκης και πολλοί άλλοι βρίσκονται ήδη στην αναμονή. Ομως, μαζί με αυτούς (κάποιοι εκ των οποίων σίγουρα θα αξιοποιηθούν από τα κανάλια, αφού νέο αίμα δεν φαίνεται να έχει βγει ακόμη στην TV) αρχίζει πλέον να παγιώνεται η λίστα με όσους δείχνουν να έχουν μείνει ίσως οριστικά και αμετάκλητα εκτός. Με πρώτο τον βετεράνο Αντρέα Μικρούτσικο που παρά τις κατά καιρούς φήμες περί επιστροφής και την έκτακτη (αρπαχτή;) παρουσία του σε reality της Κύπρου δείχνει να μην είναι πλέον σε θέση να διεκδικήσει κάτι ανάλογο του ονόματος και των παλιών επιτυχιών του.
Οι καιροί έχουν αλλάξει και ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια και η διάθεση των καναλιών είναι σαφής: Πρόσωπα εύκολα στη διαχείρισή τους και με πολύ χαμηλές αμοιβές για αρκετές ώρες μπροστά στο γυαλί. Ετσι, για τις μεγάλες φίρμες του παρελθόντος (βλέπε Ρούλα) τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Κάτι που απέδειξε άλλωστε και η επιστροφή-κομήτης της Αννας Δρούζα που, όπως και η ίδια εν μέρει παραδέχτηκε, βρήκε πολλά εμπόδια στην υλοποίηση της εκπομπής που είχε στο νου, αφού τα νέα, χύμα δεδομένα του Σκάι δεν της το επέτρεψαν, με αποτέλεσμα να διακοπεί η εκπομπή μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα.
Μακριά μάλλον οριστικά η άλλοτε μεγάλη ελπίδα του Μega Μίλτος Μακρίδης, που παρά τις αρκετές φορές που το όνομά του συζητήθηκε στις πιθανές «επιστροφές από τα παλιά» δεν βρήκε ποτέ θέση στη σημερινή fast food τηλεόραση, ενώ απ' ό,τι λέγεται περνάει δύσκολες στιγμές σε σχέση με κάποια επιχειρηματικά ανοίγματα.
Αντίστοιχα, αγνοείται χρόνια από το γυαλί και η συμπαθής Κατερίνα Λάσπα που έπειτα από μια πολύ δυναμική εκκίνηση στο πρωινό του Star δεν βρήκε ποτέ την ευκαιρία να επιδείξει τον αυθορμητισμό και τη φυσική λάμψη της σε μια εκπομπή που να της πηγαίνει. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πιθανή εμπλοκή της στο νέο κρατικό πρόγραμμα, κάτι που μόνο θετικό θα μπορούσε να θεωρηθεί.
Η Σεμίνα Διγενή είναι επίσης μια από τις κυρίες της τηλεόρασης που μετά τη θητεία της σε αρκετά είδη εκπομπών και κυρίως τα πετυχημένα τηλε-γλέντια που εκείνη καθιέρωσε έριξε μάλλον οριστικά τέλος στη σχέση της με την TV. Η ενασχόλησή της με το Διαδίκτυο παραμένει προτεραιότητα, αν και θα ήταν ευχής έργον να επιστρέψει, έστω και σε ρόλο δημιουργικό
Η Βάσια Λόη, στο απόγειο της καθιερωσής της μέσα από τις κίτρινες μεσημεριανές συχνότητες του Alter, εξαφανίστηκε, αν και πρός τιμήν της το έκανε διακριτικά, χωρίς να πάρει σβάρνα εκπομπές να πεί τον πόνο της.Η άλλοτε πανταχού παρούσα Εμυ Λιβανίου λέγεται πως πλήρωσε τον αρκετά εγωκεντρικό τρόπο προσέγγισής της στο τιμόνι της εκπομπής της επί εποχής Star ο οποίος στο peak της επιτυχίας της τής επεφύλαξε έπειτα ένα είδος τηλε-εμπάργκο που στην ουσία δεν τέλειωσε ποτέ.

Στο ταμείο... ανεργίας βρίσκονται και ονόματα των οποίων η υπερέκθεση ίσως μπέρδεψε το κοινό που δεν τους έχρισε ποτέ επίσημα παρουσιαστές. Ετσι, ο συμπαθής Δημήτρης Σαράντος από την αρχική παρέα του Κους-Κους, που τώρα έχει αφιερωθεί στο ραδιόφωνο, η πανταχού παρούσα Ελενα Παπαβασιλείου, η «τα κάνω όλα, αλλά τελικά δεν ξέρω τι είμαι» Νάντια Μπουλέ, η λαλίστατη (όχι πάντα για καλό) Σίσσυ Χρηστίδου, ο όμορφος αλλά για κάποιους υποτονικός Νίκος Παπαδάκης και κάποιοι άλλοι παραμένουν πλέον εκτός τηλεοπτικού τοπίου για αρκετό διάστημα.

tvέθνος
Keywords
Τυχαία Θέματα