Παπαδάκης:Δε μιλάω με τον Ουγγαρέζο

16:20 2/10/2011 - Πηγή: TVNea
Τι κι αν ο «Όμορφος Κόσμος το πρωί» αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν από την ελληνική τηλεόραση; Φαίνεται πως οι σχέσεις μεταξύ των πέντε παρουσιαστών μύριζαν τόσο μπαρούτι που ακόμα και μετά από δύο χρόνια δεν έχει ξεθυμάνει.

Έτσι λοιπόν σήμερα το πρωί στην εκπομπή της «Μες στην καλή χαρά» η Ναταλία Γερμανού φρόντισε να ξανανάψει την παλιά σπίθα της κόντρας ανάμεσα στον Ν. Παπαδάκη και τον Δ. Ουγγαρέζο.
 Ο Νίκος Παπαδάκης ήταν καλεσμένος της εκπομπής κι αφού φέτος δεν κάνει τίποτα στην τηλεόραση η
Ναταλία είπε να τον ρωτήσει γι’ αυτά που έκανε πρόπερσι  και να κάνει και την ίντριγκά της.

«Στο MEGA τι πήγε στραβά; Πήγε στραβά η χημεία μεταξύ σας και δεν πήρε η εκπομπή παράταση; Υπήρχε όντως αυτή η κόντρα μεταξύ εσού και της αρχισυντάκτριας; Τι απ’ όλ’ αυτά που έχουν ακουστεί;», ρώτησε η Ναταλία τον Νίκο, ο οποίος αρχικά δεν ήθελε να πει τίποτα για τα περασμένα.
 «Περσινα, ξινά σταφύλλια», είπε ο Ν. Παπαδάκης και με το δίκιο του, αλλά η Ναταλία εκεί. Να δημιουργήσει ίντριγκα.

«Μ΄ εσάς τι είχε πάει στραβά, πες το για να λύσεις μια δική μου απορία», επέμενε η παρουσιάστρια. «Πες μου στην έσπαγε ο Ουγγαρέζος, στην έσπαγε η παρουσιάστρια; Τι στην ευχή είχε πάει στραβά;» ξαναρώτησε η Ναταλία ε και τι να κάνει κι αυτός ο Χριστιανός προσπάθησε να απαντήσει.
 «Το MEGA μας επέλεξε μια
παρέα να κάνουμε τη δουλειά μας. Θα πρέπει εκείνη τη στιγμή να αφήσουμε λίγο τα προσωπικά μας και πώς θα ανέβω και τι θα κάνω και να κάνουμε τη δουλειά μας. Δυο, τρεις, πέντε, δέκα; Ομαδικά να δουλέψουμε», είπε ο Νίκος.

Κι αν αναρωτιέστε για ποιον χτυπάει η καμπάνα και ποιος ήταν εκείνος που έβαζε πιο πάνω από την ομάδα τις δικές του φιλοδοξίες, μην ανησυχείτε ο Ν. Παπαδάκης το αποκάλυψε.
 «Υπήρχε λόγος που είπα, ό,τι είπα σε εκείνη τη συνέντευξη. Δεν κάνω κάτι χωρίς να το σκεφτώ. Υπήρχε λόγος. Έπρεπε να ακουστεί. Κάποιος ήθελα να το ακούσει», ξαναείπε, χωρίς καν να προφέρει το όνομα αυτού του κάποιου.

Κι επειδή η Ναταλία είδε ότι θα το ξημερώνανε, πήρε την κατάσταση στα χέρια της.
''Μιλάς με όλα τα παιδιά;», τον ρώτησε.
«Όχι δεν μιλάω με όλους. Μιλάω με την Μαρία κα με τη Δούκισσα και με την Κατερίνα», είπε όλο νόημα για να σιγοντάρει από δίπλα η Ναταλία:
«Ένας έμεινε ρε φίλε»!!!
«Ε… σου τα είπε γιατί εκεί με πήγαινες», της απάντησε και ο Παπαδάκης.(star.gr)
Keywords
Τυχαία Θέματα