Παπαδάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: "Θα κάνουμε επίσημο διάβημα για αντιδημοκρατική συμπεριφορά!"

15:53 12/12/2012 - Πηγή: TVNea
Την απάντησή του στον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, έδωσε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης, μετά την χθεσινή τους έντονη αντιπαράθεση στο πλατώ του "Πρωινού Ant1".

Για να σας βάλω στο κλίμα της υπόθεσης, χθες, Τρίτη, ο Πάνος Σκουρλέτης, καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη, έγινε έξαλλος όταν ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ, πριν μιλήσει ο ίδιος.

Σήμερα
ο Γιώργος Παπαδάκης, φανερός ενοχλημένος, είπε: "Κάποιοι έχουν αρχίσει τις καταγγελίες, όπως εδώ ο κ. Σκουρλέτης. Ήρθε να μας καταγγείλει για αντιδημοκρατική προσέγγιση... Κούνια που σε κούναγε φουκαριάρη!" και συνέχισε λέγοντας "Την είδα μετά την εκπομπή. Ούτε ήξερε τι έλεγε ο κ. Σκουρλέτης χθες. Από την ημέρα που έγιναν οι εκλογές δεν λείπει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από αυτή την εκπομπή. Βέβαια, ο κύριος Σκουρλέτης επειδή είναι κάθε μέρα στα κανάλια δεν την βλέπει την εκπομπή, αλλά ειλικρινά του γυρίζω πίσω τους χαρακτηρισμούς και θα κάνουμε και επίσημο διάβημα στον ΣΥΡΙΖΑ για αντιδεοντολογική, αντιδημοκρατική συμπεριφορά του εκπροσώπου τύπου. Την είδα μετά την εκπομπή... απαράδεκτος! Αυτά να πάει να τα πει αλλού, όχι εδώ! Εδώ όταν θα έρχονται όλοι θα είναι προσεκτικοί και θα απαντάνε όταν τους ρωτάει ο δημοσιογράφος!"
http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα