Παντρεύεται ο ΄΄Μιχαλάκης΄΄!

09:17 15/7/2014 - Πηγή: TVNea
Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανεβεί ο «Μιχαλάκης» από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα» με... παράνυμφο τον χαριτωμένο σκύλο-μασκότ του ζευγαριού! Το Σάββατο 16 Αυγούστου ο Σταύρος Νικολαΐδης και η αγαπημένη του (αισθητικός στο επάγγελμα) Γιώτα Ζαρμακούπη θα περάσουν χέρι χέρι το κατώφλι του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Παλαιοπύργου στην ορεινή Ναυπακτία προκειμένου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, που μετράει ήδη τεσσεράμισι χρόνια.
Μάλιστα ο Οσκαρ -όπως λέγεται ο χαριτωμένος σκύλος του ζευγαριού, ράτσας μίνι
πίντσερ- θα φοράει ειδικό γαμπριάτικο «συνολάκι», κοστούμι και γραβάτα (!) που έχει παραγγελθεί ειδικά για εκείνον από το εξωτερικό. Για τον γάμο, που θα γίνει σε παραδοσιακό ύφος και με πολλές εκπλήξεις (τις οποίες ο ηθοποιός κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό ακόμη και από δικά του πρόσωπα), έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζονται τα πρωτότυπα προσκλητήρια, τα οποία έχουν τη μορφή πρόσκλησης σε θεατρική παράσταση. «Η εταιρία παραγωγής ο Θεός κι η Ψυχή μας σας προσκαλεί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Γάμος αλά... Παλιοπυργιώτικα"» γράφει το προσκλητήριο στην αρχή του κειμένου, που σίγουρα έχει χιουμοριστικό ύφος και παραπέμπει στην καλλιτεχνική ιδιότητα του γαμπρού.
Στη συνέχεια διαβάζουμε ότι οι μελλόνυμφοι παρουσιάζονται ως πρωταγωνιστές και οι γονείς τους ως συμπρωταγωνιστές της γαμήλιας «παράστασης», ενώ οι κουμπάρες (είναι η φίλη της νύφης Χαρούλα Χονδρού και η αδελφή του γαμπρού Κάτια Νικολαΐδου) εμφανίζονται ως guest stars και οι δύο ιερείς που θα τους παντρέψουν έχουν τον ρόλο των... σκηνοθετών. Σε περίοπτη θέση στο προσκλητήριο βρίσκεται και η φωτογραφία του σκύλου τους Οσκαρ, της επίσημης... μασκότ του γάμου. «Ο Οσκαρ είναι το "παιδάκι" μας και για όσους μας γνωρίζουν από κοντά αποτελεί το σήμα κατατεθέν μας. Είναι μαζί μας τέσσερα χρόνια και δεν θα μπορούσε να λείψει από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας, τον γάμο μας...» λέει στην «Εspresso» o Σταύρος Νικολαΐδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα