"Πάντα να ανταμώνουμε" | η νέα εκπομπή της ΝΕΡΙΤ με δίδυμο-έκπληξη!

17:30 8/4/2014 - Πηγή: TVNea
Στα χνάρια του επιτυχημένου "Στην υγειά μας" του Σπύρου Παπαδόπουλου θέλει να πατήσει η ΝΕΡΙΤ και για το λόγο αυτό εισάγει στο πρόγραμμά της μία νέα μουσική εκπομπή παρόμοιου ύφους και περιεχομένου.

"Πάντα να ανταμώνουμε" είναι ο τίτλος της μουσικής-ψυχαγωγικής εκπομπής, η οποία στόχο της έχει να κρατά συντροφιά τα βράδια του Σαββάτου σε όλους τους τηλεθεατές, με καλή και αγαπημένη ελληνική μουσική. Αρχής γενομένης από το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου, καλεσμένοι της πρώτης εκπομπής θα είναι η Παιδική Χορωδία
Rosarte της Ρόζης Μαστροσάββα, οι Gadjo Dilo, το Μουσικό Συγκρότημα «Πυρήνας» με τη Σταυρούλα Μανωλοπούλου, καθώς και οι ΤΑΚΙΜ.

Το πιο ενδιαφέρον όμως στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι το δίδυμο-έκπληξη, το οποίο πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση του εν λόγω προγράμματος. Τα πρόσωπα αυτά δεν είναι άλλα από την γνωστή δημοσιογράφο-παρουσιάστρια Ρίκα Βαγιάνη και τον ταλαντούχο ηθοποιό Θανάση Αλευρά!

Τη σκηνοθεσία της εκπομπής επιμελείται ο Νίκος Σούλης, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Καραμαλίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα επόμενα επεισόδια του "Πάντα να ανταμώνουμε" πρόκειται να απολαύσουμε τους: Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, Έλλη Πασπαλά, Γιώργο Μαργαρίτη, Κίτρινα Ποδήλατα, Locomondo, Γεράσιμo Ανδρεάτο, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Φωτεινή Δάρρα κ.ά.
Keywords
Τυχαία Θέματα