Πανικός στη TV! Ποιοι είναι οι σίγουροι και ποιοι βρίσκονται στον "αέρα"; Όλες οι εξελίξεις...

14:15 21/7/2013 - Πηγή: TVNea
Λίγοι είναι αυτοί που έχουν κλείσει τις θέσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην τηλεόραση, οι υπόλοιποι ακόμη περιμένουν να μιλήσουν, να συμφωνήσουν ή ακόμη και να ...
αποχωρήσουν....

Οι μεταγραφές που κάποτε ήταν ΤΟ θέμα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και χαρακτήριζαν ακόμη και την περίοδο ως μεταγραφική, είναι πλέον ανύπαρκτες. Στον Alpha, οι σίγουροι μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ο Λάκης Λαζόπουλος,
ο Νίκος Μουτσινάς, ο Νίκος Μάνεσης, ο Αντώνης Σρόιτερ, η Αννίτα Πάνια και η Αγγελική Νικολούλη. Κι ενώ η ανανέωση του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη είχε εξελιχθεί σε θρίλερ, η παρουσιάστρια πριν μερικές μέρες ανανέωσε με το κανάλι. Οσον αφορά τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, ναι μεν έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα σε θετικό κλίμα, όμως ακόμη δεν έχει υπογράψει τίποτα. Πολύς ντόρος έχει γίνει και με τη Ναταλία Γερμανού, της οποίας η τύχη ακόμη είναι άγνωστη στην Κάντζα, ενώ παράλληλα ακούγεται ότι συζητά με δύο κανάλια και συγκεκριμένα με το Star και με τον ΑΝΤ1.

Στον ΑΝΤ1 τα πράγματα είναι σταθερά. Με το μόνο άτομο που έχουν κάνει κάποιες επαφές είναι με τον Σπύρο Παπαδόπουλο για μια εκπομπή όπως το «Στην υγειά μας». Το κανάλι θέλει να συνεργαστεί του χρόνου με τον ηθοποιό, όμως προς το παρόν έχουν μείνει στις... συζητήσεις. Οσο για τη Μαρία Μπεκατώρου και τα περί επαναφοράς της πρωινής ζώνης, αυτά ανήκουν στη σφαίρα των σεναρίων.

Στο Star, εκτός από την απόκτηση του Νίκου Χατζηνικολάου και της Πόπης Τσαπανίδου, πολλά ακούγονται για επαφές και ζυμώσεις με αρκετά ακόμη πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως ο Στέλιος Κούλογλου σαν σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων, αλλά και ο Γιώργος Τράγκας για βραδινή εκπομπή. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στο κανάλι της Κηφισιάς συνεχίζουν η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη Μαρία Μπακοδήμου και η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ λήγουν τα συμβόλαια του Θοδωρή Δρακάκη και της Χριστίνας Λαμπίρη, για τα οποία ακόμη δεν έχει αποφασιστεί κάτι συγκεκριμένο και θα αποχωρήσουν όπως έχει γραφτεί.
Για μία ακόμη χρονιά φεύγουν για διακοπές ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά χωρίς να έχουν βάλει την υπογραφή τους σε κανενός είδους συμβόλαιο και όχι μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση και φυσικά επισήμως δεν γνωρίζει καν τις προθέσεις του καναλιού. Πάντως, στο Mega πολλά πράγματα είναι ρευστά. Εκπομπές όπως το «Κάψε το σενάριο», που έχει ολοκληρωθεί, δεν έχουν καν ένα στίγμα για το μέλλον. Οι εκκρεμότητες είναι αρκετές και μέσα σ' αυτές και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που αυτό το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και ακόμη δεν γνωρίζει αν θα μείνει και με τι είδους εκπομπή.
Τέλος, το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζει αναπροσαρμογή στο πρόγραμμά του μετά το κενό που αφήνει η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Γιώργος Αυτιάς δέχτηκε πρόταση από το κανάλι, εκτός από τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, να κάνει και καθημερινή εκπομπή από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ στην πρωινή καθημερινή ενημερωτική ζώνη θα παραμείνουν ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου.
newspistol.com
Keywords
Τυχαία Θέματα