Πανικός με το trailer της Τατιάνας: Πλήρης απογοήτευση με ρεκόρ dislikes

11:45 9/9/2013 - Πηγή: TVNea
Αρνητικά ξεκινάει η Τατιάνα Στεφανίδου τη νέα τηλεοπτική σεζόν.Το ένα «κακό» διαδέχεται το άλλο. Η αρχή έγινε με τα ξανθά μαλλιά και τον τρόποπου τα αυτοπαρουσίασε με λεζάντες τύπου «Ξανθός..άγγελος».
O Άρης Αλεξανδρής μέσα από τη lifo έκανε εύστοχακαι χιουμοριστικά σχόλια.
Η συνέχεια
δόθηκε με το trailer, που μόνο θετικές εντυπώσεις δεν προκάλεσε. Ο Mister Sandman έχειγράψει σχετικά εδώ:2013/09/tatiana-stefanidou-mila-2013-trailer.html
Πλέον, μια επίσκεψη στο trailer της εκπομπής της στο youtube, οδηγεί στο συμπέρασμαότι το ένα επικοινωνιακό λάθος διαδέχεται το άλλο. Τα dislikes είναιήδη αμέτρητα και σε σχέση με τα likes υπερέχουν συντριπτικά. Αναρωτιέται κανείς πώς βγήκε ένα τέτοιοtrailer που εκπέμπει μια τέτοια εικόνα της έμπειρης παρουσίαστριας.
Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια ως έχει, αν επισκεφτεί κάποιοςτη προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο, θα φτάσει σε άλλα συμπεράσματα. Οι αναγνώστριεςτης Τατιάνας θεωρούν πώς το ξανθό της πάει, ότι είναι μια κούκλα, ότι μοιάζειπολύ μικρότερη, ότι έχει ένα πρόσωπο που του πάνε όλα τα χρώματα και ότι τα φρύδιατης είναι τέλεια.

Την άλλη Δευτέρα έχει πρεμιέρα. Δεν υπάρχει χρόνος για άλλο λάθος.Το θέμα δεν είναι το χρώμα του μαλλιού ή ο καναπές στο trailer. Η ουσία είναι στον τρόπο με τον οποίο αυτά προβάλλονται και πώς ο αποδέκτης τα αντιλαμβάνεται.
Η τηλεοπτική μάχη θα είναι σκληρή φέτος. Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει ότι αντέχειστα δύσκολα. Αρκεί να μη συνεχιστούν οι επικοινωνιακές γκάφες.
[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα