Πανικός από την φούσκα της Leo Burnett

16:41 30/10/2011 - Πηγή: TVNea
ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΦΗΝΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΜεγάλος προβληματισμός επικρατεί στα κανάλια της χώρας μετά την δημοσιοποίηση των προθέσεων της γαλλικής Publicis Groupe που στέλνει την θυγατρική διαφημιστική «Leo Burnett Ελλας» στον πτωχευτικό κώδικα. Όπως αναφέραμε μέσα από το tvnea, η φούσκα για τα κανάλια είναι 45 εκατομμύρια Ευρώ. Ήδη ο κυριακάτικος τύπος βλέπει το τέλος του Alter, δεδομένου ότι το κανάλι
έχει να κρατήσει μόνο του το μεγαλύτερος βάρος της φούσκας που κυμαίνεται στα 20 εκατομμύρια Ευρώ. Η αντίδραση των υπολοίπων ιδιωτικών καναλιών ήταν άμεση. Όπως μαθαίνουμε ...την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται κοινές συσκέψεις των Alpha, ANT1, Mega, ΣΚΑΪ και Star και όπως τονίζει «Το Ποντίκι», τα κανάλια θα κινήσουν όλες τις νομικές διαδικασίες κατά της γαλλικής εταιρίας.
Η φούσκα φαίνεται να προκαλεί πονοκέφαλο σε όλα τα εμπορικά επιτελεία που δεν λογάριαζαν με οικονομικές τρύπες που κυμαίνονται από 3-8 εκατομμύρια Ευρώ. Την στιγμή μάλιστα που η ρευστότητα των καναλιών δεν χαρακτηρίζεται ιδανική για τα ΜΜΕ. (kom)


Keywords
Τυχαία Θέματα