Παναγιώτης Μπουγιούρης: Ακόμη ένα παράπονο για την Έλενα Ακρίτα

13:01 8/10/2011 - Πηγή: TVNea
Κι εκεί που πιστεύαμε ότι όλα πια βαίνουν καλά στην σχέση του Παναγιώτη Μπουγιούρη, με την Έλενα Ακρίτα, αν κρίνουμε κιόλας απ την δημόσια συγνώμη που ζήτησε ο πρώτος στην δεύτερη στις αρχές του καλοκαιριού μέσα απ την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ''Καφές με την Ελένη'', ο γνωστός ηθοποιός εμφανίζεται και δηλώνει με μεγάλο παράπονο: "Η Έλενα δεν κατάλαβε τις ανάγκες μου''.
Τι θέλει όμως να πει με αυτό ο Παναγιώτης Μπουγιούρης; 
Συγκεκριμένα, ο 35χρονος ηθοποιός
παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή της Κύπρου και αναφερόμενος στην αποχώρηση του απ την σειρά ''Τα Μυστικά της Εδεμ'' για μιαν ακόμη φορά, το παράπονο του για την σεναριογράφο, βγήκε πολύ εύκολα. Μερικές απ τις φράσεις του ήταν: 
«Το λάθος της Έλενας(Ακρίτα) είναι ότι δεν κατάλαβε κάποιες δικές μου ανάγκες!» «Αισθάνθηκα αδικημένος από την αντίδραση κάποιων ανθρώπων, που είπαν ότι θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στη σειρά. Στην απόφασή μου έπαιξε ρόλο ένας συνδυασμός πραγμάτων. Πρώτον, έκανα το σφάλμα – αν μπορεί να θεωρηθεί σφάλμα αυτό - να ξεκινήσω με υπερβάλλοντα ζήλο και κάποια στιγμή, αισθάνθηκα να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου».
«Ήθελα περισσότερη υποστήριξη. Ένα “ντάντεμα”, μία αγκαλιά! Η Έλενα δεν κατάλαβε τις ανάγκες μου όπως προανέφερα».
Μετάνιωσε όμως ο κύριος Μπουγιούρης για το ότι οικειοθελώς αποχώρησε απ την σειρά; Η απάντηση του, αρνητική, διότι σύμφωνα με τον ίδιο, είχε κουραστεί. Ένιωσε, από ένα σημείο και μετά, ότι δεν έχει να δώσει κάτι άλλο. Και έκρινε λοιπόν αφού δεν είχε κάτι να δώσει παραπάνω σε μία δουλειά σαν αυτή, ότι καλό θα ήταν να μη συνεχίσει, κι αυτό έκανε. 
Εμείς ξέρουμε οτι ''το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω'' και περιμένουμε πια το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Παναγιώτη, στο οποίο ελπίζουμε να μην έχει την ίδια εξέλιξη με παράπονα κλπ διότι ένας επαγγελματίας ηθοποιός προσέχει πού βαδίζει ως οφείλει. 


Keywords
Τυχαία Θέματα