Παγώνει το ¨Familiar¨...Έρχεται νωρίτερα το ¨The Voice¨|

16:15 6/9/2015 - Πηγή: TVNea
Τι και αν στον Ant1 έκαναν σχέδια στα μέσα Οκτώβρη να ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος του ¨Your face sounds familiar¨,τελικά τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν.Η πτώση της διαφημιστικής αγοράς και η ανασφάλεια που επικρατεί κάνει τα στελέχη του σταθμού να αναθεωρήσουν για τα σχέδια τους.

Έτσι το show μεταμφιέσεων κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βγει και φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες,παρόλο που προσανατολίζονταν να κάνει πρεμιέρα το Φεβρουάριo μαζί με το ¨The Voice¨.Αυτή η ιδέα σύμφωνα με το
Τvέθνος εγκαταλείφθηκε γιατί το κανάλι δεν μπορεί να σηκώσει τόσο μεγάλο βάρος στους ώμους του.
Με τα νέα δεδομένα,αλλάζουν και τα σχέδια για το ¨Τhe Voice¨,αφού μετά την ματαίωση του ¨Familiar¨,είναι πολύ πιθανό να είναι το μοναδικό show του Ant1 για φέτος και μάλιστα αντί για Φλεβάρη να βγει στα τέλη Νοεμβρίου.
Όπως καταλαβαίνετε το κανάλι δεν θέλει για πολύ να αφήσει τις Κυριακές του εκτεθειμένες στον ανταγωνισμό.Οι ιθύνοντες επιθυμούν το team να μείνει ίδιο.Δηλαδή να συνεχίσουν για τρίτη χρονιά ο Γιώργος Λιάγκας στην παρουσίαση,ο Θέμης Γεωργαντάς στο backstage,αλλά και στη θέση των coaches οι:Αντώνης Ρέμος,Δέσποινα Βανδή,Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης των Stavento.
Βέβαια το περιβάλλον του Μιχάλη και της Μελίνας υποστηρίζουν πως μάλλον η απάντηση τους για συμμετοχή σε τρίτο κύκλο θα είναι αρνητική.Το κανάλι θα προσπαθήσει να τους μεταπείσει,διότι γνωρίζει πως πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει.
Στην περίπτωση λοιπόν αποχώρησης όμως η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα ήταν μία ιδανική αντικαταστάτρια για τη θέση της Μελίνας,ενώ κρατείστε και το όνομα του Πάνου Μουζουράκη σε περίπτωση αποχώρησης του Μιχάλη.
Υ.Γ Πληροφορίες θέλουν τους Αντεννικού να βολιδοσκοπούν για το ¨The Voice¨ μέχρι και το Σάκη Ρουβά,με τον οποίο ως γνωστόν το συγκεκριμένο κανάλι έχει άριστες σχέσεις και έχει συνεργαστεί πολλάκις στο παρελθόν.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα