Παγιώνεται η "προβολή λάτιν σειρών" στο Star;

13:52 31/8/2011 - Πηγή: TVNea


Μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση του Star να εντάξει τα τελευταία χρόνια λατινοαμερικάνικες σειρές στην πρωινή του ζώνη. Μία λύση που προήλθε μετά τις πολυετείς προσπάθειες του καναλιού να παρουσιάσει τις δικές του ψυχαγωγικές εκπομπές, χωρίς την ανάλογη επιτυχία, παρόλο που παρέλασε πλήθος τηλεοπτικών αστέρων, κάνοντας έκαναν ό,τι περνούσε από τα χέρια του για να ενισχύσει τη συγκεκριμένη ζώνη. Με τον καιρό το πείραμα των μεταγλωττισμένων
σειρών, έδειξε να πετυχαίνει με την Ελένη Μενεγάκη και τους υπόλοιπους μονομάχους των αντίπαλων στρατοπέδων να αισθάνονται την ανάσα των εκάστοτε πρωταγωνιστριών εκ Λατινής Αμερικής, οι οποίες φιλοξενούνταν στο κανάλι της Κηφισιάς.

Μετά από σειρές που βρίσκονταν στο συρτάρι του καναλιού, το Star αποφάσισε να επενδύσει περισσότερο στη ζώνη αυτή με κάτι νέο και τους Νηστικούς Πράκτορες να διαδέχεται, η ατίθαση Μαριτσούι με τη σειρά "Μαρία, άγγελε μου" η οποία γνώρισε ανέλπιστη επιτυχία σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, που φυσικά δεν θυμίζουν σε τίποτα τις πολικές τηλεθεάσεις ζωντανών ψυχαγωγικών εκπομπών του σταθμού τα προηγούμενα χρόνια. Ένα μήνα μετά το φινάλε της σειράς "Μαρία, αγγελε μου" οι τηλεθεατές αναμένουν την επόμενη επιλογή του καναλιού, ελπίζοντας για κάτι εξίσου καινούριο και ενδιαφέρον που θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά την εναλλακτική λύση στην μάχη των πρωινών.

Για την ώρα, το Star δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο σχετικό δελτίο τύπου, ενώ στο πρόγραμμα του που δημοσιοποιήθηκε στο site του, από τη Δευτέρα 12/9 και καθημερινά στις 11:15 υπάρχει η σχετική ανακοίνωση για ξένη σειρά με την ένδειξη...."θα ενημερώσουμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα