Πάει κι ο Νότης.. το 'χασε! - "Επιβάλλεται να στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή!"

18:46 22/11/2013 - Πηγή: TVNea
Στη βραδιά απονομής του διπλά πλατινένιου του δίσκου, 16 αυτοτελείς ιστορίες, εντόπισε η κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" το Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος δέχθηκε να προβεί σε κάποιες... βαρύγδουπες δηλώσεις.

"Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή! Επιβάλλεται να στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή! Αυτή τουλάχιστον έχει μέσα της την αυγή, ενώ όλοι οι άλλοι έχουν το σκότος!" δήλωσε ανοιχτά ο λαϊκός τραγουδιστής.

Την ίδια ώρα, κατά το σχολιασμό του βίντεο από το πάνελ της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως στην αποκλειστική συνέντευξη που του είχε παραχωρήσει πέρσι ο Νότης
Σφακιανάκης, ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε δηλώσει πως ο καλύτερος πολιτικός που έχει περάσει από την ιστορία της Ελλάδας ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο δημσοιογράφος, το κομμάτι αυτό της συνέντευξης δε βγήκε ποτέ στον αέρα.

Παράλληλα, ο Νότης Σφακιανάκης τόνισε πως ουδέποτε μπήκε σε κόντρα με τον Αντώνη Ρέμο και υποστήριξε χαρακτηριστικά: "Εγώ δεν είμαι Αντώνης, ούτε ο Αντώνης είναι Νότης. Εγώ δεν είμαι πελάτης, είμαι πολίτης". Επιπλέον, ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής σκηνής, προσφωνώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο "γουρούνι", λέγοντας: "Ποιος είσαι εσύ ρε Βενιζέλε γουρούνι, που θα κρίνεις σαν αρχηγός κόμματος; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα; Όλα αυτά τα κοπρόσκυλα δεν τα τοποθέτησα εγώ εκεί!".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τα περιστατικά φοροδιαφυγής ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, φάνηκε να υποστηρίζει τους φοροφυγάδες τραγουδιστές, αντικρούοντας πως οι τέως υπουργοί και πρωθυπουργοί της χώρας ήταν οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες της ιστορίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα