Οτι είδαμε χθές στο 5ο live DANCING WITH THE STARS III

13:45 17/12/2012 - Πηγή: TVNea
Στο 5ο live DANCING WITH THE STARS III οι αγαπημένες μας celebrities, μας παρέσυραν στον ρυθμό του πιο κλασικού και παλιού ευρωπαϊκού χορού, του Βιεννέζικου Βαλς. Οι διάσημοι stars μας, ακολουθώντας τον ρυθμού του παθιασμένου Paso Doble, μας απέδειξαν πως ο χορός
είναι… αντρική υπόθεση! Τα 10 ζευγάρια έδωσαν ακόμα μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό και χόρεψαν όπως πάντα για καλό σκοπό! Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης με την Ευτυχία Μαρκετάκη.

Το δημοφιλές μας show, ήταν για 5η συνεχόμενη εβδομάδα Νο1 trending topic στα Social Media. Όσο για τη στιγμή, που στη σκηνή του DANCING WITH THE STARS III εμφανίστηκαν οι guests Ευγενία Μανωλίδου και Νίνα Λοτσάρη, το timeline πήρε… φωτιά!

Ο Νίκος Αναδιώτης άνοιξε το διαγωνιστικό μέρος. Αφού δήλωσε πως το Paso Doble είναι ο χορός του, πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση ever στο show και συγκέντρωσε 33 βαθμούς.

Ο Σπύρος Σούλης, μεταμόρφωσε το ballroom σε αρένα και χορεύοντας ένα δυναμικό Paso Doble, απέσπασε από την κριτική επιτροπή 34 βαθμούς.

Η Κέλλυ Κελεκίδου, σύμφωνα με το concept της χορογραφίας, έκλεψε το δαχτυλίδι της Ζέτας… και έκλεψε τις εντυπώσεις! Εκτέλεσε με πάθος και δυναμισμό το Βιεννέζικο Βαλς και από τους κριτές πήρε 34 βαθμούς.

Ο Γιάννης Αϊβάζης στο χθεσινό Live έκανε την καλύτερή του εμφάνιση. Από την κριτική επιτροπή απέσπασε 30 βαθμούς, όμως τελικά δεν κατάφερε να παραμένει στο Dancing with the Stars III.

Ο Γιώργος Τσαλίκης αν και στην αρχή είπε να… πάει πάσο, τελικά χόρεψε το Paso Doble. Με την εκτέλεση της χορογραφίας του δίχασε την επιτροπή, που του έδωσε συνολικά 32 βαθμούς!

Η Έλενα Παπαβασιλείου πιο ρομαντική από κάθε άλλη φορά, ευχήθηκε να… μιλήσει ο χορός της. Απ’ ότι φαίνεται τα κατάφερε, αφού οι κριτές της έδωσαν 36 βαθμούς!

Ο Κώστας Κρομμύδας βρέθηκε ένα βήμα πριν την κορυφή! Ήρθε δεύτερος με 38 βαθμούς στο Paso Doble!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τερμάτισε και πάλι πρώτη στη βαθμολογία των κριτών με 40 βαθμούς! Αποσπώντας πέντε 8άρια, πήρε την υψηλότερη βαθμολογία που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Dancing with the Stars III!

Η Λάουρα Νάργες εμφανίστηκε στη σκηνή ως κούκλα. Η παραμυθένια χορογραφία της και το εντυπωσιακό performance της, της χάρισαν 38 βαθμούς.

Ο Ηλίας Βρεττός δήλωσε πως είναι γεννημένος ταυρομάχος… και το απέδειξε! Χορεύοντας ένα ανατρεπτικό Paso Doble σε rock version, τερμάτισε στην 3η θέση με 36 βαθμούς.

Για περισσότερο DANCING WITH THE STARS III και λαμπερές παρουσίες ανανεώνουμε το χορευτικό μας ραντεβού για την επόμενη Κυριακή στις 21:00 για να μοιραστούμε όλοι μαζί το πνεύμα των Χριστουγέννων, στον ΑΝΤ1!
Keywords
Τυχαία Θέματα