Ότι έγινε στο χθεσινό Live του Your face sounds familiar

19:00 23/5/2016 - Πηγή: TVNea
Ξεχωριστό, απολαυστικό και με πρωταγωνιστές κάποιους από τους σπουδαιότερους stars της μουσικής βιομηχανίας και του θεάματος, ήταν το 7ο Live του «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1. Οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι και αυτή την Κυριακή ενσάρκωσαν με μοναδικό τρόπο αγαπημένους καλλιτέχνες και μας εντυπωσίασαν για ακόμα μια φορά με τις μεταμορφώσεις τους.

Το
7ο Live του «Your Face Sounds Familiar» αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, συγκεντρώνοντας σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, το δυναμικό κοινό 15-44 παρέμεινε στον ΑΝΤ1 με ποσοστό 31,2% ενώ το σύνολο του κοινού σημείωσε ποσοστιαίο μέσο όρο 32,1%. Εντυπωσιακές ήταν οι μετρήσεις τηλεθέασης στις γυναίκες 15-24 οι οποίες παρακολούθησαν το show σε ποσοστό 45,6%.

Το «Your Face Sounds Familiar» επικράτησε στη ζώνη μετάδοσής του σε όλα τα κοινά. Όπως αποτυπώνεται στον πίνακα που ακολουθεί, το δυναμικό κοινό 15-44 προηγήθηκε με 17,7 μονάδες από το κανάλι που ακολουθεί. Η μεγαλύτερη διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του, σημειώθηκε στο γυναικείο κοινό 15-24 με 29,9 μονάδες ενώ παράλληλα ενισχύθηκε και η διαφορά του από το δεύτερο κανάλι και στους άνδρες 25-44 με 17,3 μονάδες.

Για ακόμα μία Κυριακή το hashtag #yfsf_Ant1 παρέμεινε πρώτο trending topic στο twitter, και δημιούργησε δυναμικό engagement στο σύνολο των social media.

Το 7ο Live ξεκίνησε δυναμικά, με τον Γιάννη Κρητικό να υποδύεται με επιτυχία μια σπουδαία φωνή, τον Eros Ramazzotti. Ο Όθωνας Μεταξάς έλαβε πολύ καλές κριτικές και εντυπωσίασε με την εμφάνιση του ως Στράτος Διονυσίου. Ο Δήμος Μπέκε ξεσήκωσε κοινό και κριτική επιτροπή ως Bruno Mars δημιουργώντας ένα πάρτι στο πλατό, με τη Μαρία Μπεκατώρου να τον συνοδεύει χορευτικά on stage. Η Ματθίλδη Μαγγίρα έκανε μια φανταστική εμφάνιση ως Πόλυ Πάνου εντυπωσιάζοντας τόσο με τη φωνή της όσο και με τη μεταμφίεση της. Η νικήτρια Αποστολία Ζωή σάρωσε, λαμβάνοντας όλα τα 12αρια τόσο από τη κριτική επιτροπή όσο και από το κοινό, ενσαρκώνοντας με μια συγκλονιστική ερμηνεία τον Louis Armstrong. Η Ζοζεφίν ανέβασε τη διάθεση στα ύψη υποδυόμενη τη Rihanna. Η Βαλέρια Κουρούπη έφερε έναν αέρα παλαιότερης εποχής ερμηνεύοντας τη Φωτεινή Βελεσιώτου. Ο Βαλάντης στη συνέχεια έκλεψε τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε ως Μαίρη Χρονοπούλου. Ο Σταμάτης Γαρδέλης ξεχώρισε για τη καταπληκτική του μεταμφίεση ως Σταμάτης Κραουνάκης ερμηνεύοντας το τραγούδι «Φίλα με» και έλαβε πολύ θετικά σχόλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κιθάρα τον συνόδευσε ζωντανά ο μοναδικός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι επίσης γνωστός από τη συμμετοχή του στο group «Τα παιδιά από τη Πάτρα» και έχει γράψει και τη μουσική του συγκεκριμένου τραγουδιού. Η Ελένη Καρακάση υποδύθηκε τον Βασίλη Τερλέγκα και έκλεισε το live show δημιουργώντας ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι. Ξεχωριστή στιγμή του talent show ήταν η ανακοίνωση του Σταμάτη Φασουλή στη θέση του προέδρου της κριτικής επιτροπής. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση γιορτάστηκε από μια ομάδα Cheerleaders ενώ παράλληλα προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του Νίκου Μουτσινά αλλά και απίστευτες στιγμές γέλιου.

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του Your Face Sounds Familiar έδωσε την ευκαιρία στον νικητή της βραδιάς, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, η μεγάλη νικήτρια του 7ου live, Αποστολία Ζωή, προσέφερε τα έσοδα στην «Κιβωτό του Κόσμου», το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.

Ακόμα περισσότερες εκπλήξεις μας περιμένουν την ερχόμενη Κυριακή στο 8ο Live, με τους παίκτες να ενσαρκώνουν τους:
Σταμάτης Γαρδέλης -Σωκράτης Μάλαμας
Γιάννης Κρητικός - Τζίμης Πανούσης
Βαλέρια Κουρούπη - Έφη Σαρρή
Ελένη Καρακάση -Μπέσσυ Αργυράκη
Josephine - Νότης Σφακιανάκης
Βαλάντης - NiVo
Όθωνας Μεταξάς – Paul Stanley (Kiss)
Ματθίλδη Μαγγίρα - Shirley Bassey
Δήμος Μπέκε - Λευτέρης Πανταζής
Αποστολία Ζώη - Δόμνα Σαμίουhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα