Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρααααα

15:31 10/12/2014 - Πηγή: TVNea

Φόρα κατηφόρα έχουν πάρει αρκετές εκπομπές και σειρές εδώ και καιρό. Αλλιώς ξεκίνησαν και αλλιώς κατέληξαν στα πιο πρόσφατα ραβασάκια.

Όπως για παράδειγμα ο Μάρκος Σεφερλής. Υπάρχουν μέρες που κάνει μικρότερα νούμερα στο σύνολο από τα περσινά του Κωστόπουλου. Έχασε και τη δυναμική στο 15-44 και πλέον μιλάμε με σιγουριά για χαμένη πρωτιά στο τέλος της χρονιάς. Τότε γιατί τόσος ντόρος για διαφορετικό πρωινό; Γιατί δεν προσπάθησαν να κρατήσουν τον Κωστόπουλο;

Μια νέα σειρά ξεκίνησε στο Μεγκα
φέτος με την υπογραφή του πολλά υποσχόμενου Φειδά. Το όνομά του έχει ταυτιστεί με επιτυχίες όπως οι Singles, μα φέτος δεν είναι η χρονιά του. Η Μάνα εξ ουρανού σημειώνει απογοητευτικά νούμερα που σπάνια έχει δει το Μεγκα στη βραδινή του ζώνη ενώ το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και με την εκπομπή που υπογράφει και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανθόπουλος, ΕΕΕΕΕ. Double score από την ανάποδη και πραγματικά κρίμα γιατί σίγουρα είναι ταλαντούχος συγγραφέας που δεν του αξίζει η αποχή.

Στο Μεγκα καμία σειρά δεν πάει καλά προς το παρόν, με εξαίρεση τη Δικαίωση που τουλάχιστον στο σύνολο δείχνει να "βαστάει". Ακόμη και τα Κλεμμένα όνειρα σημειώνουν τηλεθεάσεις που κανείς δεν φανταζόταν για τη σειρά που σάρωνε πέρσι και αποτελεί το lead in του καναλιού.

Μοιραία η μπάλα πήρε και το δελτίο ειδήσεων που σε συνδυασμό και με την απομάκρυνση της Τρέμη, δεν έχει πια καμία ελπίδα ανάκτησης δυναμικής.

Και στον Αντ1 βέβαια υπάρχουν προβλήματα, όπως με το σόου χορού που φέτος δυσκολεύεται πολύ να φέρει μια έστω αξιοπρεπή τηλεθέαση. Αυτή την Κυριακή σημείωσε ιστορικά χαμηλά για την ιστορία του.

Και στη βραδινή ζώνη του Αντ1 συναντάμε εκπομπές που πέρσι είχαν πολύ καλύτερα νούμερα από τα φετινά, όπως τα Καρντάσιανς που και ο ίδιος ο παρουσιαστής δηλώνει μη ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ως τώρα. Χαμηλές τηλεθεάσεις συγκεντρώνουν και τα Ζόρικα επαγγέλματα που αν και ο Σπύρος Σούλης χύνει πολύ ιδρώτα κάθε εβδομάδα, δεν φαίνεται να συγκινεί τους τηλεθεατές.

Για το Σταρ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Δεν υπάρχει και κάποια ζώνη που να μην έχει πρόβλημα με τα νούμερα τηλεθέασης.

Το ίδιο και ο Σκαι που βλέπει ζώνες πετυχημένες στο παρελθόν (10-1, 3-5, 7-8) να παλεύουν μεταξύ 5-9%.

Από τα ψηλά στα χαμηλά λοιπόν για κάποιους. Πολλά προγράμματα εξελίχθηκαν σε φούσκες. Μήπως επαναπαύτηκαν οι παρουσιαστές; Μπορεί. Αξίζει να δούμε τι αλλαγές θα γίνουν στο β' μέρος της σεζόν γιατί θα γίνουν. Είναι το μόνο βέβαιο.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα