Όσα (ίσως) δεν γνωρίζετε για την «Δάφνη» από το Μπρούσκο!

15:50 5/6/2014 - Πηγή: TVNea
Είναι επιτυχημένη ηθοποιός, εντυπωσιακά όμορφη και πολυτάλαντη. Την αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Δυο ξένοι», όπου ενσάρκωνε την εκρηκτική Μαρίνα Κουντουράτου. Εκεί την είδαμε για πρώτη φορά, στον ρόλο μια άλλης Ελένης Μενεγάκη, να παριστάνει την «χαζή ξανθιά» τηλεπερσόνα. Και ενώ με τον ρόλο της εκκεντρικής και εκθαμβωτικής Μαρίνας Κουντουράτου η καριέρα της απογειώθηκε εκείνη έδινε μια σκληρή μάχη με την προσωπικότητα της καθώς δεν ήθελε να ταυτιστεί με την ηρωίδα Κουντουράτου.
Η Εβελίνα Παπούλια αν μύτη άλλο καταφέρνει να δημιουργεί χαρακτήρες με το υποκριτικό της ταλέντο και να μένει ανεξίτηλη στην μνήμη των τηλεθεατών. Μπορεί ως κ. Κουντουράτου να καθιερώθηκε και να έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία, ωστόσο και τώρα στο καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1 όπου πρωταγωνιστεί, ως Δάφνη, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να κεντρίσει για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον, την προσοχή, τον θαυμασμό και την λατρεία του τηλεοπτικού κοινού. Παρ’ όλα αυτά, η καριέρα της ξεκίνησε νωρίτερα , όταν σε ηλικία 18 χρονών βρέθηκε στην Αμερική προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική και χορό. Ωστόσο είναι από τους ανθρώπους της εγχώριας σόου μπίζ που φροντίζουν να διαφυλάσσουν καλά την προσωπική τους ζωή. Για αυτό και λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν τα ενδότερα οικογενειακά της και προσωπικά της πράγματα.

Οι γάμοι, τα διαζύγια και η κόρη της Αφροδίτη…
Το έχει παραδεχτεί και η ίδια ουκ ολίγες φόρες. Ο γάμος δεν της πάει. Η πρώτη φορά που η όμορφη ηθοποιός ντύθηκε νυφούλα, ήταν το 1999 στο πλευρό του συναδέλφου της, Γιώργου Λιάντου. Μπορεί οι κοινές καλλιτεχνικές και θεατρικές ανησυχίες να τους ένωσαν κεραυνοβόλα και να τους οδήγησαν μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας, ο γάμος τους ωστόσο κράτησε περίπου δύο χρόνια. Τον κεραυνοβόλο έρωτά τους επισφράγισαν με το ιερό μυστήριο του γάμου, μόλις έπεσαν οι τίτλοι της σειράς «Δύο ξένοι» μέσα από την οποία έγινε γνωστή σε όλους μας η Εβελίνα. Μαζί απέκτησαν την κόρη τους, την 16χρονη σήμερα Αφροδίτη στην οποία έχουν και οι δύο ιδιαίτερη αδυναμία.
Η ηθοποιός το 2005 «τόλμησε» ακόμα έναν γάμο με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα, ο οποίος έληξε επίσης άδοξα. Οι δύο τους παντρεύτηκαν στη Σκωτία τον Ιούνιο του 2008 μετά από πέντε χρόνια σχέσης, αλλά χώρισαν λίγο καιρό μετά και το διαζύγιο εκδόθηκε το 2010. Μάλιστα η Εβελίνα έχει περιγράψει σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της τον ολίγο, ανατριχιαστικό, ιδιαίτερο, δεύτερο γάμο της, ο οποίος έγινε στην Σκωτία. «Γενικά, οτιδήποτε γκοτθικό μού αρέσει. Ο γάμος μου έγινε σε πύργο και ήμουν ντυμένη στα μαύρα. Είχαμε φτιάξει ένα φόρεμα, ιδιαίτερο... Συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο μέσα μου, μεταφυσικό. [...] Είναι μερικά μέρη που πηγαίνεις και αισθάνεσαι οικεία» δήλωσε παλαιότερα η εκρηκτική πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο».

Ο (νέος) της… έρωτας!
Μπορεί να έχει τους δύο γάμους και τα δύο διαζύγια στο ενεργητικό της, ωστόσο η Εβελίνα Παπούλια όταν ξαναχτυπήθηκε από τα βέλη του φτερωτού θεού, έρωτα ενέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη! Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν δούλευαν και οι δυο στην ίδια θεατρική παράσταση, «Blood Brothers». Η Εβελίνα Παπούλια είχε αναλάβει τις χορογραφίες και ο Φώτης Παπαθεοδώρου εργαζόταν εκεί ως ηχολήπτης. Η σχέση τους ξεκίνησε λίγους μήνες μετά τη γνωριμία και στάθηκε αφορμή για την επαγγελματική ενασχόληση της ηθοποιού με το τραγούδι, μιας και ο αγαπημένος της είναι μπασίστας. Η Εβελίνα Παπούλια εδώ και δύο περίπου χρόνια είναι ενεργό μέλος της «Zand the band», στην οποία μπάσο παίζει ο Φώτης. Μάλιστα, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, στις περισσότερες θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, συμμετέχει η μπάντα. Η μεγάλη αλλαγή στη σχέση τους ήρθε το Μάρτιο του 2011, ανήμερα των γενεθλίων της ηθοποιού, στις 25 Μαρτίου.
Εκείνη την ημέρα ο Φώτης της χάρισε ένα λαμπερό μονόπετρο, θέλοντας έτσι να επισημοποιήσει τη σχέση τους και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του. Το ζευγάρι είναι μαζί και ευτυχισμένο, αλλά η ηθοποιός δεν σκοπεύει να προχωρήσει, τουλάχιστον άμεσα, σε ένα νέο, τρίτο γάμο.

Άννα Λούνα
Keywords
Αναζητήσεις
εβελίνα παπούλια σχεση, χωρισε η δαφνη απο
Τυχαία Θέματα