Όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στους τηλεοπτικούς συντάκτες...

19:53 13/9/2017 - Πηγή: TVNea
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των δημοσιογράφων που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ με την ομάδα του "Καλημέρα Ελλάδα" με τους Γιώργο Παπαδάκη, Ντίνο Σιωμόπουλο και Μπάγια Αντωνοπούλου στη "Νησιώτισσα" στην Πεντέλη.

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και οι 3 παρουσιαστές-δημοσιογράφοι είχαν τη διάθεση να μιλήσουν με όλους και να ανταλλάξουν απόψεις για την πολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα. Στην αρχή, ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε σε όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες λέγοντας εξής:

Εμείς δεν λύνουμε τα προβλήματα της κοινωνίας. Αυτοί που πιστεύουν,ότι μέσα
από την τηλεόραση μπορούν να λύσουν προβλήματα, καλό θα είναι να ασχοληθούν με την πολιτική. Εμείς ελέγχουμε την εξουσία και προσπαθούμε με τη δημοσιοποίηση των προβλημάτων της κοινωνίας να βρεθεί λύση από εκείνους που μπορούν να τη δώσουν. Δεν είμαστε "ρομπέν των δασών". Μας κατηγορούν κάποιοι για λαικισμό και εγώ χαίρομαι για αυτό. Καταρχήν δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτή η λέξη και δυστυχώς αυτό συμβαίνει όχι μόνο με τους πολιτικούς, αλλά και μεταξύ συναδέλφων. Ένας δημοσιογράφος είναι λαικιστής,αν λέει πράγματα που δεν μπορούν να συμβούν και το κάνει μόνο και μόνο για να ακουστούν ευχάριστα στα αυτά των τηλεθεατών με σκοπό την άνοδο της τηλεθέασης. Όταν μιλάς για την ανεργία, για χαμηλούς μισθούς, για χαμηλές συντάξεις, για τον ΕΝΦΙΑ, αυτό δεν λαικισμός. Λαικισμός είναι αυτοί που υπόσχονται ότι θα κόψουν τον ΕΝΦΙΑ και δεν τον κόβουν, ενώ παλιά υποστήριζαν ότι είναι ο πιο δίκαιος νόμος και φόρος. Εμείς θα διατηρήσουμε τον αυθορμητισμό τους και τον παρορμητισμό μας. Απεχθάνομαι τους ανθρώπους που δείχνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά γενικά στη ζωή μας. Είναι σαν να έχει δεσμό με κάποιον άνθρωπο και κάποια στιγμή να ανακαλύπτεις πως είναι κάποιος άλλος από αυτός που σου έδωσε τη δυνατότητα να τον ερωτευτείς. Η λύση είναι να χωρίς. Έτσι, λοιπόν, εμείς θα διατηρήσουμε τον αυθορμητισμό μας, ο οποίος πολλές φορές είναι και ακραίος. Εγώ δεν θα μπω σε τηλεοπτικούς κανόνες. Δεν θα κάθομαι απαθής μπροστά στον τηλεοπτικό φακό και να τον κοιτάω όταν η κάμερα γυρνάει σε μένα. Αυτό δεν θα το αλλάξω! Όταν θέλω να φωνάξω, θα φωνάξω...

Στο τέλος τόνισε πως: Εγώ αισθάνομαι εδώ ότι είμαι με συναδέφλους μου και αισθάνομαι άσχημα απέναντι σας. Δεν σας δίνω συνέντευξη, αλλά είναι μία φιλική συζήτηση. Και θα χαρώ πολύ όταν κάνετε ένα νέο βήμα να έρθω εγώ να σας πάρω συνέντευξη.

To χιούμορ-ατάκα της συνάντησης ήταν πως ο Γιώργος Παπαδάκης υποστήριξε πως τα 15 κιλά που έχασε τα πήρε ο Γιώργος Λιάγκας.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα