Οριστικό: Η Γιολάντα Διαμαντή παράτησε την Αθήνα για πάντα - Μάθετε τι συνέβη και που βρίσκεται σήμερα

10:30 23/12/2013 - Πηγή: TVNea
Παρουσιάστρια, μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός. Η Γιολάντα Διαμαντή ήταν ένα καθαρόαιμο Multitasking
κορίτσι της πόλης που ξαφνικά αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να φύγει με την οικογένειά της για να ζήσουν στη Λευκάδα.
«Ο άντρας μου είχε δουλειά εδώ ως αρχιτέκτονας, ενώ έχουμε κι ένα καλοκαιρινό μαγαζί. Δεν μου είναι λοιπόν ξένη η Λευκάδα καθώς ερχόμασταν κάθε καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα για μένα η δουλειά είναι δουλειά όπου κι αν βρίσκεται. Είμαι γεμάτη από τη ζωή μου και δεν έχω
απωθημένα.
Από την τηλεόραση έχω κρατήσει τις καλύτερες αναμνήσεις και δεν μου λείπει καθόλου. Επέλεξα το καλύτερο για την οικογένειά μου και δεν το μετάνιωσα. Είμαστε εδώ από τον Σεπτέμβριο και ειλικρινά είναι παράδεισος. Δεν έχει καμία σχέση με το άγχος της Αθήνας και φυσικά εδώ οι δραστηριότητες των τριών παιδιών ( θέατρο, χορός, αγγλικά) σου κοστίζουν όσο το ένα παιδί στην Αθήνα» λέει η Γιολάντα Διαμαντή στη NEWSBOMB.
Η ίδια βέβαια γνωρίζει καλά πως μέσα σε μια νύχτα βρέθηκε εκτός Ραδιοφώνου… επειδή δεν είχε τα κονέ που άλλες κουβαλούν όπου και να βρεθούν. Κι επειδή -αν με ρωτάτε- είναι αξιοπρεπής προτίμησε να σιωπήσει και να ασχοληθεί με την οικογένειά της και μόνο.
Αν της λείπει κάτι από την Αθήνα είναι μόνο το θέατρο αλλιώς «ειλικρινά εύχομαι η ημέρα να είχε 48 ώρες. Από τις 6 το πρωί που σηκώνομαι μέχρι το βράδυ, τρέχω. Έχουμε φτιάξει το μποστάνι μας, έχουμε τα σκυλιά και τις γάτες μας, φτιάχνουμε το σπίτι μας και φυσικά έχουμε πολλούς φίλους εδώ. Οπότε πραγματικά, θεωρώ ότι έχω βρει τον παράδεισό μου. Μεγάλωσα πλέον και θέλω να ορίζω εγώ τον χρόνο μου και τη ζωή μου. Το έχω απόλυτη ανάγκη» εξηγεί.
Η Γιολάντα Διαμαντή με τον σύζυγό της Γιώργο Καββαδά και τα τρία τους κορίτσια 8,7 και 4 ετών ξεκινούν μια νέα ζωή μακριά από την ένταση της Αθήνας. «Έχουμε κρατήσει το σπίτι μας στην Αθήνα και όποτε θέλουμε επιστρέφουμε. Αλλά όσο κρατά αυτή η κρίση δεν υπάρχει λόγος να πεθαίνουμε από το άγχος σε μια πόλη που δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια. Εδώ είναι εντελώς διαφορετικά όλα. Δεν αντιλαμβάνεσαι την κρίση όπως την ζεις στην Αθήνα» μας λέει η ίδια καθώς κάνει τα δικά της σχέδια, για τις νέες της δραστηριότητες στο νησί.
Πηγή: nassos blog
Keywords
Τυχαία Θέματα