Οριστικό: η Άννα Βίσση σε νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα τον επόμενο χειμώνα!

17:45 4/3/2014 - Πηγή: TVNea
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα rock όπερα του Νίκου Καρβέλα τον επόμενο χειμώνα θα έχει η Άννα Βίσση! Ο κορυφαίος μουσικός, μετά τους "Δαίμονες" (1991 & 2013) και τη "Μάλα" (2002) φαίνεται πως είναι πλέον έτοιμος να μας παρουσιάσει αυτό που εδώ και χρόνια προετοιμάζει.

Το νέο οπερετικό εγχείρημα του Νίκου Καρβέλα θα φιλοξενηθεί - εκτός απροόπτου! - στο Pantheon Theatre ή στο θέατρο Παλλάς και,
σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός του, πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα περίπλοκο μουσικά.

Όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Άννα Βίσση βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε πρώιμες συζητήσεις για το καινούριο αυτό βήμα και σήμερα η Panik, η δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκει η τραγουδίστρια, εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση με την οποία προαναγγέλονται οι auditions και συνεπώς ο ερχομός της νέας rock όπερας!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ PANIK RECORDS:

Ο Νίκος Καρβέλας, ο Γιάννης Κακλέας και η Panik Gold ανακοινώνουν την μεγάλη audition για την νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα, που θα ανέβει τον επόμενο χειμώνα με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση.

Καλούνται νέοι από 18 έως 35 ετών για το ρόλο του πρωταγωνιστή, με φωνητικές δυνατότητες σε ροκ καιλυρική μουσική. Με ικανότητες στην υποκριτική χωρίς να είναι απαραίτητη η προηγούμενη θεατρική εμπειρία και παιδεία. Ευπαρουσίαστοι και σε καλή φυσική κατάσταση.

Βιογραφικά και φωτογραφίες θα γίνονται δεκτά στο [email protected] έως τις 15 Μαρτίου 2014. Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Pantheon στις 17 και 18 Μαρτίου στις 11.00.
Keywords
Τυχαία Θέματα