UPD:Ολυμπιακός vs YFSF-Μεγάλη μάχη για την τηλεθέαση!

10:19 13/5/2013 - Πηγή: TVNea
Τεράστια μάχη χθες στην Prime Time είχε η εληνική τηλεόραση,αλλά μόνο ένας ήταν ο νικητής!Το show του Ant1 "Your Face sounds familiar",που μέχρι στιγμής δεν χτυπήθηκε από κανένα άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα χθες έπρεπε να αποδείξει τη δυναμική του.Κάτι το οποίο το κατάφερε!Έτσι λοιπόν,με ποσοστό 34,6% ο Ολυμπιακός τρέλανε τα 'μηχανάκια',εκτός
από τους οπαδούς του,αναλογιστείτε δε πως η μετάδοση έγινε από την ΕΤ1.

Μπρος στον αθλητικό θρίαμβο υποχώρησε και το YFSF, που βρέθηκε δέκα μονάδες κάτω από τις συνηθισμένες απόδόσεις του, συγκεντρώνοντας το 26,8%. Βέβαια, το ποσοστό του show του ΑΝΤ1, αν αναλογιστεί κανείς τι είχε να αντιμετωπίσει, ήταν αρκετά υψηλό.

Εντυπωσιακά ήταν τα νούμερα που πέτυχε ο τελικός της Euroleague στο δυναμικό κοινό 15-44. Μέχρι και το 50,7% έφτασε η ΕΤ1 την ώρα που ο Σπανούλης σήκωνε την κούπα στο Λονδίνο,ενώ το show του Ant1 σε αυτά τα κοινά έκανε ακριβώς τα ίδια νούμερα,με τα συνολικά.

Όσον αφορά,τα υπόλοιπα κανάλια,αναμενόμενα δεν άντεξαν στον ανταγωνισμό,με εξαίρεση την ελληνική ταινία του Mega που σημείωσε 16,1% στο σύνολο και 16% στο κοινό 15-44, νούμερο ικανοποιητικότατο αν αναλογιστεί κανείς τον ανταγωνισμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα