Όλο το ρεπορτάζ! Αναλαμβάνει το δίδυμο Φώτης-Μαρία το νέο σόου του ΑΝΤ1;

15:22 11/7/2017 - Πηγή: TVNea
Ενθουσιασμένα είναι τα στελέχη του ΑΝΤ1 με την απόκτηση του νέου σόου, “Saturday Night Takeaway”. Πιστεύουν ότι θα καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να σταθεί στον σκληρό ανταγωνισμό της Κυριακής.

Το ερώτημα φυσικά που προκύπτει είναι το ποιος ή ποιοι θα παρουσιάσουν το συγκεκριμένο φορμάτ. Και ανέφερα ¨ποιοι¨,διότι σύμφωνα με τη βρετανική εκδοχή του,
την εκπομπή την παρουσιάζουν δύο άνδρες. Ακόμα στον ΑΝΤ1 δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση για αυτό το θέμα.Αυτό αλλά και πολλά και διαφορετικά σενάρια έχουν πέσει στο τραπέζι. Μάλιστα, μου ανέφερε και υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού πως αυτή τη στιγμή ¨παίζουν όλα τα ενδεχόμενα για το ζήτημα των παρουσιαστών¨.

Πολλά στελέχη μέσα στον σταθμό θεωρούν ότι η καλύτερη λύση είναι το δίδυμο του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου,κάτι που έχει όντως πέσει στο τραπέζι. Βέβαια,όσοι ξέρουν καλά τον Γιάννη Λάτσιο υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως να μπει στη διαδικασία να επιλέξει και να στήσει κάτι πιο ανατρεπτικό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο άμεσο μέλλον θα γνωρίζουμε ποιος ή ποιοι θα αναλάβουν αυτό το τιμόνι του νέου αυτού σπονδυλωτού σόου.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα