Όλη η αλήθεια για την συνάντηση Ζ. Κουτσελίνη – Κ. Σπυροπούλου!

13:45 28/5/2015 - Πηγή: TVNea
Ήταν ένα ζεστό Μαγιάτικο απόγευμα, γύρω στις έξι, σε γνωστό καφέ μπαρ στο Ψυχικό. Ένα μαγαζί που έγινε τόπος συνάντησης για την Ζήνα Κουτσελίνη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η πρώην διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του ALPHA βρισκόταν στο μαγαζί και απολάμβανε τον καφέ της μαζί με τους φίλους της. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάμεσα τους ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που απολαμβάνουμε καθημερινά στην βασίλισσα Ελένη, αλλά και ο Νίκος Αναδιώτης που συνεργάζεται με την Κωνσταντίνα φέτος. Όλα έδειχνα να πηγαίνουν καλά, ώσπου
άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα η ξανθιά παρουσιάστρια ντυμένη χαλαρά μ’ ένα το σορτς που άφηνε σε κοινή θέα τα πόδια της.

Στο μαγαζί βρισκόντουσαν και κάποιοι δημοσιογράφοι που μόλις αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει γούρλωσαν μάτια και τέντωσαν τ’ αυτιά τους για να δουν τι θα γίνει. Όπως ήταν φυσικό και μη μπορώντας να προσποιηθεί το βλέμμα της έπεσε κατευθείαν στο τραπέζι. Όπου και πάγωσε.
Την χαιρέτησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ενώ η ίδια χαιρέτησε τον Νίκο Αναδιώτη. Όσο για την Ζήνα Κουτσελίνη δεν υπήρξε καμία κουβέντα, έτσι κι αλλιώς η διευθύντρια ψυχαγωγικών εκπομπών δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα μαζί της. Αντιλαμβανόμενη όλο αυτό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφώνησε «που θα κάτσουμε», εισπράττοντας, σιωπή. Κανένας από το τραπέζι δεν της πρότεινε να κάτσει στο τραπέζι τους. Τότε η Κωνσταντίνα πήρε τους φίλους της και πήγε και έκατσε στην άλλη άκρη του μαγαζιού για να ηρεμήσει. Ενώ η παρέα της Ζήνας συνέχισε να συζητάει και να κάνουν πλάκες μεταξύ τους, δείχνοντας πως δεν επηρεάστηκαν καθόλου από την παρουσία της Κωνσταντίνας.

Να πούμε ότι είναι η πρώτη συνάντηση των δυο γυναικών μετά το άσχημο τέλος της συνεργασίας τους που θυμόμαστε όλοι, καθώς η Ζήνα Κουτσελίνη κλήθηκε να πλάσσει την Κωνσταντίνα ώστε να γίνει πρώτο βιολί, κάτι που ξέρει τόσο καλά να κάνει έχοντας στο ενεργητικό της, την Ελένη Μενεγάκη, τον Νίκο Μουτσινά, την Φαίη Σκορδά και πολλούς-πολλές ακόμη.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα