Όλες οι αλλαγές στο κανάλι του Αμαρουσίου

09:18 1/11/2012 - Πηγή: TVNea


Πολλές αλλαγές γίνονται στον ΑΝΤ1. Σήμερα μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού που μεταδίδεται εδώ και χρόνια από τα κτίρια του Αμαρουσίου, θα γίνει η μετακόμιση του πλατό, κάτι που έχει ακουστεί εδώ και καιρό. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ ,χθες, μετά το τέλος του δελτίου, στις 21:15 ξεκίνησε η μεταφορά για τα στούντιο ΚΑΠΑ. Το μεσημεριανό δελτίο του σταθμού θα βγει κανονικά αύριο από τα κτίρια του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι, ενώ από
το βράδυ θα προβάλλεται από τα νέα πλατό, καθώς θέλουν όλα να είναι έτοιμα και χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το νέο πλατό των ειδήσεων θα συστεγάζεται με τα πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, της Σταματίνας Τσιμτσιλή, του τηλεπαιχνιδιού Super Game, της εκπομπής Europa League αλλά και της νέας εκπομπής μαγειρικής με παρουσιάστρια την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου που ξεκινάει και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή. Οι αποκλειστικές πληροφορίες θέλουν οι υπεύθυνοι να έχουν σχεδιάσει ήδη χώρο και για την εκπομπή της Λίτσας Πατέρα την οποία σε λίγο καιρό θα την δούμε πάλι στην μικρή οθόνη. Επίσης πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν ήδη και καναπέδες με πιθανό σενάριο την επιστροφή της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής που μέχρι τώρα δεν υπάρχει στο πρόγραμμα του καναλιού.
Όλοι βρίσκονται σε πυρετώδη προετοιμασία καθώς θέλουν να ξεμπερδέψουν με τις μετακομίσεις. Άλλωστε στις 11 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η πολυσυζητημένη εκπομπή του σταθμού, το Dancing With The Stars 3.

πηγή :entertv http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα