Όλα του γάμου δύσκολα για τη Δούκισσα...

11:45 24/8/2016 - Πηγή: TVNea
«Έδεσε» το γλυκό για τα καλά για τη Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι έτοιμο να επισφραγίσει τον έρωτα του με γάμο.

Βέβαια, η απόφαση της όμοεφης Δούκισσας και του γνωστού επιχειρηματία, να δεσμευτούν κι επίσημα δεν βρίσκει σύμφωνη τη μητέρα του Ελένη Κόκκαλη, η οποία φαίνεται πως δεν επιθυμεί τον γάμο του γιου της με τη γνωστή παρουσιάστρια.

Όπως αναφέρει
σε δημοσίευμα του το περιοδικό «Ciao», η Ελένη Κόκκαλη φέρεται να είναι κάθετα αντίθετη με το συγκεκριμένο γάμο, επειδή θεωρεί πως πρόκειται για μία πολύ βιαστική κίνηση και δεν συμφωνεί επίσης με την επιθυμία του Δημήτρη και της Δοούκισσας να κρατήσουν το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, όταν ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ενημέρωσε τη μητέρα του, εκείνη αντέδρασε έντονα και είπε: «Αποκλείεται! Δεν θα το επιτρέψω»!

Όπως φαίνεται λοιπόν, όλα τα γάμου δύσκολα είναι για τη Δούκσσα Νομικού που έχει βρει το λιμάνι της στον Δημήτρη Θεοδωρίδη, αν και προς το παρόν πρόκειται για φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί...http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα