Όλα του X-Factor δύσκολα!

18:46 1/12/2015 - Πηγή: TVNea
Είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα τηλεοπτικά comeback της σεζόν και ταυτόχρονα αποτελεί το
μεγάλο στοίχημα του ΣΚΑΙ. Ο λόγος για το μουσικό talent show, που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στον ΑΝΤ1.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, είχε γίνει πρόταση από νωρίς στη Δέσποινα Βανδή για να το παρουσιάσει, τελικά όμως εκείνη αρνήθηκε- την ίδια στιγμή ακουγόταν το όνομα του Σάκη Ρουβά, ο οποίος ήταν διστακτικός από την πρώτη στιγμή, αφού ήταν κάτι που είχε ξανακάνει στο
παρελθόν.

Παράλληλα, αρκετά γνωστά ονόματα έχουν δεχτεί πρόταση για τις θέσεις της κριτικής επιτροπής, όμως μέχρι στιγμής οι απαντήσεις είναι κυρίως αρνητικές.

Αυτό συνέβη, όπως είχατε μάθει πρώτοι εδώ, τόσο στην περίπτωση του Νίκου Οικονομόπουλου, όσο και στην περίπτωση του Γιώργου Σαμπάνη που δέχτηκε ασφυκτικό pressing προκειμένου να πει το ναι.

Όσο για τις φήμες που θέλουν υποψήφιους κριτές τον Μάκη Πουνέντη αλλά και τον Νίνο, προς το παρόν παραμένουν μόνο... φήμες, αφού καμία πλευρά δεν επιβεβαιώνει -επίσημα ή ανεπίσημα- κάτι τέτοιο.

Ευτυχώς για τη χαρισματική Άλκηστη Μαραγκουδάκη και την ομάδα της, το συγκεκριμένο concept δεν απαιτεί να είναι τραγουδιστές όλοι οι κριτές, αλλά η αλήθεια είναι ότι το The Voice είχε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη και το κανάλι του Φαλήρου είναι αποφασισμένο να κερδίσει τις εντυπώσεις!

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα