Όλα οσα έγιναν χθες στο DANCING WITH THE STARS

15:56 30/5/2011 - Πηγή: TVNea
Τα ζευγάρια χόρεψαν καλύτερα από ποτέ, έφτιαξαν ομάδες για πρώτη φορά και υποδέχτηκαν την guest star Ευγενία Μανωλίδου.Για ακόμη μια Κυριακή, το DANCING WITH THE STARS πρόσφερε μια υπέροχη βραδιά στους πάρα πολλούς φίλους του, και για άλλη μια φορά, ήταν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με 39,5%
στο δυναμικό κοινό 15-44.Με την αγωνία πλέον να κορυφώνεται, και με τις χορογραφίες των αστεριών να αγγίζουν πια πολύ υψηλότερα όρια, οι «πιστοί» του DANCING WITH THE STARS δεν έπαψαν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους ζευγάρια ούτε στιγμή. Στις νεαρές γυναίκες 15-24 το DWTS είχε μερίδιο 47,7% καθ’ όλη την διάρκεια του, ενώ στις ηλικίες 25-44 το ποσοστό του ήταν 51%.
Ήταν μια Κυριακή γεμάτη ΑΝΤ1 και πάλι, με τον σταθμό να βρίσκεται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης όλη την ημέρα, με συνολικό μερίδιο 25,2%, στο κοινό 15-44, έναντι 14,1 του δεύτερου.
Αυτή την εβδομάδα τα ζευγάρια εκτός από την καθιερωμένη χορογραφία που είχαν να ετοιμάσουν, είχαν και μια ακόμη «αποστολή». Να γίνουν σύμμαχοι, και να χορέψουν για το cha cha cha challenge ως σύμμαχοι στην ίδια ομάδα..

Η βραδιά ξεκίνησε με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Ηλία, που χόρεψαν Samba στο «Πάτα Play» τόσο εντυπωσιακά που κέρδισαν δύο δεκάρια από την κριτική επιτροπή, και συνολικά πήραν 38 βαθμούς....
Ο Κώστας Μαρτάκης και η Μαρία στην συνέχεια εμφανίστηκαν με ένα δυναμικό τάνγκο στο «Sweet Dreams» των Eurythmics και με την σειρά τους συγκέντρωσαν 37 βαθμούς με ένα δεκάρι.

Η Νάντια Μπουλέ με τον Θάνο και την ερωτική ρούμπα στο «Wishing on a star» πήγαν επίσης εξαιρετικά, και πήραν κι αυτοί δύο δεκάρια φτάνοντας με την σειρά τους, τους 38 βαθμούς.

Ο Αργύρης Αγγέλου και η Έμιλυ χόρεψαν quickstep στο τραγούδι «Walking on sunshine», και πήραν διθυραμβικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για την τεχνική τους, ισοβαθμόντας τελικά κι αυτοί στην πρώτη θέση με 38 βαθμούς.

H Ελεονώρα Μελέτη με τον Ηλία χόρεψαν το «Εμένα Θες», και μάζεψαν 36 βαθμούς από την κριτική επιτροπή. Η «NonoraM» -κατά Twitter- είχε πει βέβαια πως το «ιδανικό» θα ήταν να χόρευε το τραγούδι με τον ίδιο τον Σάκη Ρουβά, αλλά τελικά πήρε τις ευχές του Σάκη, μέσω Twitter. Δυστυχώς, η Ελεωνόρα κι ο Ηλίας, ήταν αυτοί που αποχώρησαν στο τέλος της βραδιάς.

O Τρυφωνας Σαμαράς και η Κλωντιάννα, σαν Johnnie και Baby χόρεψαν το «Time of my Life» από το Dirty Dancing, παίρνοντας τελικά μόνο καλά λόγια από την κριτική επιτροπή, ατέλειωτο χειροκρότημα απ’ το κοινό και 32 βαθμούς.

Οι εκπλήξεις της βραδιάς, ήρθαν αμέσως μετά. Η μία ήταν η επιστροφή της Ευγενίας Μανωλίδου για ένα cha cha cha εκτός συναγωνισμού. Για άλλη μια φορά η Ευγενία εντυπωσίασε κοινό και κριτές με τις χορευτικές της επιδόσεις στο πλευρό του Βαγγέλη Χολέβα, παρτενέρ της Νατάσας Καλογρίδη.

Η δεύτερη ήταν η ομαδική χορογραφία των αστεριών για το cha cha challenge. Πρώτο στη σκηνή ανέβηκε το Group Παπαρίζου (Νάντια - Κώστας - Αγγελική). Η εντυπωσιακή χορογραφία με το ακροβατικό φινάλε απέσπασε δύο 10αρια κ
Keywords
Τυχαία Θέματα