«Όλα»: Ο Θέμος, ο Περρής και η… μετακόμισή τους!

19:15 11/9/2015 - Πηγή: TVNea
Τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει τα σενάρια που θέλουν την εκπομπή να επιστρέφει… σπίτι της! Ο λόγος για την πετυχημένη εκπομπή «Όλα» που βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα το 1999 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ο οποίος στη συνέχεια μετονομάστηκε σε ALPHA.

Το 2006 όμως ο Θέμος Αναστασιάδης με τον Βαγγέλη Περρή έφυγαν από το κανάλι της Κάντζας και πήγαν στον ΑΝΤ1,
αλλά τώρα οι φήμες τους θέλουν την επόμενη σεζόν να μετακομίζουν στον ALPHA. Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πριν από λίγες ημέρες έγινε συνάντηση του Θέμου με τα στελέχη του σταθμού και συμφώνησαν να συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν το «Όλα» στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα ο Βαγγέλης Περρής έχει αναλάβει την επιμέλεια στην καινούργια εκπομπή που θα παρουσιάζουν κάθε απόγευμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη Μαίρη Συνατσάκη, γεγονός που αποδεικνύει ακόμα περισσότερο ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1. Κι είναι λογικό που τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν το «Όλα» στο πρόγραμμά τους αφού όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής παρουσίας της η εκπομπή σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και ήταν η πρώτη που καθιέρωσε και τον όρο «late night» ξενυχτώντας τους τηλεθεατές.

Λογικό επίσης είναι που η εκπομπή δέχεται προτάσεις και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως τον ALPHA, που είναι ξεκάθαρο πως έχουν μετανιώσει που άφησαν την εκπομπή να φύγει από το πρόγραμμά τους. Πάντως και τη φετινή σεζόν το «Όλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή θα συνεχίσει από τον ΑΝΤ1, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν θα είναι στην παρέα τους ξανά η Δούκισσα Νομικού που πρόκειται να αναλάβει και άλλη εκπομπή.

Βέβαια οι τρεις τους, ο Θέμος, ο Βαγγέλης και η Δούκισσα, θέλουν να συνεχίσουν να είναι μαζί, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το χρόνο που απαιτείται για τα γυρίσματα της άλλης εκπομπής. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το καινούργιο «Όλα» όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα βγει στον αέρα τέλος Οκτωβρίου με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν για ακόμα μία σεζόν καλά…!

newsit.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα