Οι τεχνικοί του Πρωινού mou απειλούν με...μαύρο!

17:12 18/6/2013 - Πηγή: TVNea
H εταιρεία παραγωγής οφείλει χρήματα σε αρκετούς εργαζόμενους της εκπομπής και μάλιστα πριν από λίγο καιρό αυτοί, διεκδικώντας τα χρήματά τους, προειδοποίησαν πως δεν πρόκειται να εργαστούν. Για να αποφευχθεί λοιπόν το… μαύρο στο «Πρωινό Mou», αφού η εκπομπή δεν θα μπορούσε να βγει στον αέρα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας μαζί με τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να βγουν εσπευσμένα εκτός πλατό, με άλλους εργαζόμενους, ώστε να ξεπεραστεί η κρίση.

Σύμφωνα λοιπόν με
τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, τις ημέρες που ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έβγαζαν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή από την Κυλλήνη, γίνονταν επαφές μεταξύ εταιρείας παραγωγής και εργαζομένων του πλατό και τελικά δόθηκε νέα παράταση από τους εργαζόμενους για να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται. Προς το παρόν λοιπόν αποφεύχθηκε το… μαύρο, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, αν οι εργαζόμενοι δεν λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται, τότε δεν αποκλείεται να αρνηθούν να πιάσουν δουλειά.

Να αναφέρω μάλιστα ότι για τη συγκεκριμένη κατάσταση έχει ενημερωθεί και το Σωματείο τους, ενώ τα όσα συμβαίνουν παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα στελέχη του MEGA, που -όπως είναι λογικό- δεν θέλουν να μην βγει ξαφνικά η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους στον αέρα.

newsit
Keywords
Τυχαία Θέματα