Οι πρωταγωνιστές του 'Πίσω στο Σπίτι' εκβιάζουν το Mega?Το TVNEA αποκαλύπτει

18:45 28/1/2013 - Πηγή: TVNea
Ως εκβιαστική περιγράφουν στο μεγάλο κανάλι τη συμπεριφορά των ηθοποιών της σειράς «Πίσω στο σπίτι», Θοδωρή Αθερίδη, Μαρία Καβογιάννη, Αποστόλη Τότσικα, Θανάση Τσαλταμπάση κ.ά αποδίδοντάς τους αποκλειστικά την ευθύνη που δεν συνεχίζεται και φέτος παρά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε.
Λέγεται ότι οι απαιτήσεις των ηθοποιών και πιο συγκεκριμένα οι εγγυήσεις που ζητούν ότι θα πληρωθούν, καθώς επίσης και οι προκαταβολές, πασπαλισμένα από ισχυρές δόσεις καχυποψίας τίναξαν στον αέρα την παραγωγή. Οι πιθανότητες να βρεθεί λύση και η σειρά
να συνεχιστεί είναι μηδαμινές, παρά το γεγονός ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες να μεταπειστούν οι ηθοποιοί και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.
Διαβάσαμε το ρεπορτάζ στο Enimerosi24.Φυσικά,δε γνωρίζουμε την επίσημη θέση του καναλιού (που πιθανότατα δεν υιοθετεί τη ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ή το περιεχόμενο),αλλά και των ίδιων των πρωταγωνιστών.
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ TVNEA:ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ πως το Mega έχει καταβάλει χρήματα για τα μισά περσινά επεισόδια. (Αυτό δεν ισχύει για όλους,αλλά κατά περίπτωση,καθώς κάποιοι απ'τους συντελεστές έχουν πληρωθεί 6 επεισόδια).Κάποιοι απ'τους ηθοποιούς,μεταξύ των οποίων και ο Θοδωρής Αθερίδης αξιώνουν να πληρώνονται κάθε μήνα 2 επεισόδια.ΩΣΤΟΣΟ,2 ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ 100% ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ....
Οι ακριβείς λεπτομέρειες μιας συμφωνίας δεν μπορούν να γίνονται γνωστές,είναι λεπτές οι 'κόκκινες γραμμές' ώστε να κριθεί ένα κανάλι ή οι συντελεστές προκλητικοί ή εκβιαστικοί.

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ.

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
Τυχαία Θέματα