Οι πολύκροτες μεταγραφές του Ant1:«Κάποιες άξιζαν τα λεφτά τους. Πόσες όμως;»

13:00 3/12/2013 - Πηγή: TVNea
Είναι πάλι αυτή η ενοχική εισαγωγή: Δεν είμαι τηλεκριτικός και -κυρίως- δεν το παίζω τηλεκριτικός αλλά βρες εσύ κάτι άλλο να γράψεις κάθε Δευτέρα εδώ. Αυτή τη φορά, αν και είναι μόλις 2 Δεκεμβρίου, είπα να κάνω έναν απολογισμό των μεταγραφών του ΑΝΤ1. Δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε τα σχόλια που έχουν ακουστεί. Με νοιάζει τι προσδοκίες μου δημιούργησαν και κατά πόσο μου τις κάλυψαν.

Λιάγκας - Σκορδά:
Κάνουν αυτό που έμαθαν καλά στο Mega
τα προηγούμενα χρόνια. Το κάνουν καλά, δοκιμασμένα, δεμένα, σωστά και πρωινά. Βέβαια, δεν θα ξεχάσω ποτέ τις πρώτες εβδομάδες με μια Φαίη με ροζ μαλλιά και μαυρισμένο δέρμα. Παράλληλα, πρόκειται για μια εκπομπή απόλυτου telemarketing: Έχουν «πουλήσει» κάθε τους λεπτό, αλλά αυτό πρέπει να γίνεται -εμπορικά- σε κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα. Άρα, όλα καλά. Μόνο που δεν τους βλέπω, γιατί κάθε πρωί θέλω το Ζεν μου και όχι τη Σάσα Σταμάτη, την οποία θα προτιμούσα σε κάτι πιο βραδινό για να αντέξω το ξεκαρδιστικό στόμα της.

Ναταλία Γερμανού:
Η αγαπημένη μου μεταγραφή. Αυτή που με νοιάζει περισσότερο, που μου ταιριάζει, που πιστεύω και που -επιτέλους- απολαμβάνω. Ξεκίνησε απογοητευτικά για τις τόσες φρικτά πολλές προσδοκίες που είχα (μόλις πριν μερικές μέρες τα έλεγα, θυμήσου), αλλά τώρα μοιάζει να έχει βρει εν τέλει τον εαυτό της και έχει γίνει η απολαυστική, καυστική Ναταλία που περίμενα, με τη γρήγορη ατάκα, το χιούμορ και το πονηρό βλέμμα.

Γρηγόρης Αρναούτογλου:
Μου έθαψε την Μπεκατώρου που συμπαθώ και παρουσιάζει ένα Σαλονικιότικο έργο καφενείου που καθόλου δεν αντέχω. Όχι τη Θεσσαλονίκη, τη Σαλονίκη δεν αντέχω. Με τους συχνά έξυπνα επιλεγμένους καλεσμένους μπορεί να με κρατήσει αλλά η αισθητική είναι απωθητική.

Μαρία Μπεκατώρου:
Κρατάει έναν υποβαθμισμένο για τις δυνατότητές της ρόλο σε μια εκπομπή που, όπως κατάλαβες από τα παραπάνω, δεν μ’ αρέσει. Έχω ακόμα τις ελπίδες μου -και πολλές Δευτέρες για να την αναλύσουμε.

Μαίρη Συνατσάκη:
Αυτή η ψυχή δεν πιάνεται, γιατί ακόμα δεν έχει κάνει «κάτι» πέρα απ’ το Dancing. Βέβαια, με τόσες πρόβες είναι σαν να κάνει τρεις εκπομπές αλλά OK. Ελπίζω να την αξιοποιήσουν σωστά και όχι εντάσσοντάς την στο καθημερινό πρωινό –κακή ιδέα.

Βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης αντιλαμβάνομαι ότι κι εσύ απολαμβάνεις πια τη Ναταλία, σου αρέσει -σε αντίθεση με μένα- ο Αρναούτογλου και αποθεώνεις καθημερινά τους Λιαγκοσκορδαίους. Εντάξει, δεν πειράζει. Έχασες 2,5 λεπτά διαβάζοντας το παραπάνω. Αν σου πήρε περισσότερο χρόνο, μάλλον μου δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα απ’ ό,τι θα έπρεπε.

Γράφει ο Τάσος Μαστρογιάννης στο yupiii.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα