Οι νικητές και οι χαμένοι της σεζόν

19:00 18/7/2013 - Πηγή: TVNea

Η σεζόν 2012-2013 έφτασε στο τέλος της και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι και γιατί συγκαταλέγονται στους «κερδισμένους» και ποιοι στους «χαμένους» της τηλεοπτικής χρονιάς που πέρασε.

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Αναμφισβήτητα ήταν η χρονιά τους, αφού κατάφεραν όχι απλώς να κυριαρχήσουν στη ζώνη τους, αλλά να καταρρίψουν το ένα ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο. Βέβαια, φέτος έπαιζαν στην ουσία χωρίς αντίπαλο, όμως έχουμε δει κι άλλες εκπομπές να παίζουν μόνες τους
και να τερματίζουν τελευταίες!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το «Πάμε Πακέτο» αν και δεν προωθείται ιδιαίτερα από το κανάλι του, αν και δεν έχει ανάλογο προϋπολογισμό για να βγαίνει με μια πιο glam διάθεση στον αέρα και επίσης παρά το γεγονός, ότι φέτος κάποια στιγμή έπαιζε στη χάση και στη φέξη για... οικονομία τηλεοπτικών δυνάμεων, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, το οποίο δεν το χάνει με τίποτα.

Μαρία Μπεκατώρου: Η... μοντέρνα Σταχτοπούτα της ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από το «Your Face Sounds Familiar» για ακόμα μία φορά απέδειξε πως μετά τα μεσάνυχτα δεν μεταμορφώνεται σε... κολοκύθα. Ηταν άμεση, χαλαρή, αστεία, φιλική, αυθεντική, τη στιγμή που αυθεντικές παρουσίες στην ελληνική TV βλέπεις μόνο με το κιάλι!

Αγγελική Νικολούλη: Μάλλον δεν είναι νέο το ότι η Αγγελική Νικολούλη είναι κερδισμένη. Το «Φως στο Τούνελ» είναι πλέον κομμάτι της τηλεοπτικής ιστορίας μας και ο χρόνος έχει δείξει πως σε όποιο κανάλι κι αν βρίσκεται, το έχουν ακολουθήσει πιστά οι λάτρεις του συγκεκριμένου τηλεοπτικού είδους.

Νίκος Μουτσινάς - Μαρία Ηλιάκη: Όλα καλά και φέτος. Στο δρόμο τους προς την κορυφή βοήθησε απίστευτα και το γεγονός ότι παίρνουν πάσα από τη Μενεγάκη, της οποίας οι επιδόσεις όσο πεσμένες κι αν είναι, παίζουν σε υψηλά επίπεδα.

ΧΑΜΕΝΟΙ

Ελένη Μενεγάκη: Κατάφερε να κρατήσει την πρωτιά και να κάνει τη ζωή πατίνι στην Ελεονώρα Μελέτη. Παρ' όλα αυτά, δεν ήταν η σεζόν της, αφού η «Ελένη» σημείωσε αισθητή πτώση στην AGB όχι τόσο στο σύνολο, όσο στα νεανικά κοινά 15-44 ετών στα οποία συνήθως σάρωνε. Είναι χαρακτηριστικό ότι πάρα πολλά μεσημέρια έχανε κατά κράτος από το χιλιοπαιγμένο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ελεονώρα Μελέτη: Φέτος τα... είδε όλα απέναντι στη Μενεγάκη. Γρήγορα η εκπομπή πήρε την κάτω βόλτα με μονοψήφια νούμερα. Η φετινή «Μελέτη» βγήκε στον αέρα απίστευτα... κουρασμένη και καθόλου ανανεωμένη. Ακόμα και το πάνελ ανακύκλωνε τα ίδια και τα ίδια. Βέβαια, έκανε ό,τι μπορούσε για να το σώσει, αλλά ένας κούκος ποτέ δεν έχει φέρει την άνοιξη.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δέχθηκε τόση κριτική και τόσο ευθείες επιθέσεις, για το πώς κάνει αυτή την εκπομπή, για το αν πρέπει να την ξανακάνει, για το αν μεγάλωσε για, για, για... Παρ' όλα αυτά, ο «Ομορφος Κόσμος», αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, τα κατάφερε αξιοπρεπώς από πλευράς τηλεθέασης.

Λάκης Λαζόπουλος: Φέτος, οι επιδόσεις του ήταν αισθητά πεσμένες. Πού είναι τα 50άρια και τα 55άρια των άλλων εποχών; Βρέθηκε να προσγειώνεται ανώμαλα στα 35άρια και πολλές φορές να πέφτει κάτω και από τη... βάση του 30%! Και επειδή όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος, σοφά ο Λάκης αποφάσισε να τραβήξει πια την... κουρελού του «Τσαντιριού» του.

Ναταλία Γερμανού: Μόνο θετική δεν ήταν η σεζόν για κείνη με πολλές έννοιες. Και τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της δεν ήταν... «μες στην καλή χαρά» και ένα απίστευτο παρασκήνιο «καταδίωξε» την ίδια αλλά και όλη την εκπομπή, μετά την έλευση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με αποτέλεσμα να «κόψει» η μαγιονέζα της παρουσίασης και να μην μπορεί να κρυφτεί ούτε στον αέρα η κατάσταση. Η εκπομπή θα συνεχιστεί πάντως αν και θέλει ανακαίνιση εκ βάθρων γιατί και η Ναταλία δεν είναι θαυματοποιός...πηγή:elita.com.cy
Keywords
Τυχαία Θέματα