Οι καλοκαιρινές επαναλήψεις... κρατάνε ψηλά τα νούμερα των καναλιών!

16:00 20/8/2015 - Πηγή: TVNea

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος... οι επαναλήψεις των αγαπημένων μας σειρών, μας κρατούν συντροφιά όλη τη μέρα στην τηλεόραση. Από το θρυλικό "Κωνσταντίνου & Ελένης", το "Καφέ της Χαράς" αλλά και τα νεότερα όπως τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" και το "Σόι σου"... σίγουρα οι επαναλήψεις κρατάνε σε αξιοπρεπή επίπεδα τις θεαματικότητες των καναλιών.
Μεγάλη εντύπωση φέτος κάνει η επανάληψη της πολύ επιτυχημένης σειράς του ALPHA,
το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" το οποίο ακόμα και σε 3η-4η επανάληψη καταφέρνει να είναι στην κορυφή της τηλεθέασης με 836.000 τηλεθεατές κάθε βράδυ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen.
Η σειρά χτυπάει κόκκινο... σαν να είναι η πρώτη μέρα προβολής, σαν να είναι νέα επεισόδια. Κάτι που δύσκολα γίνεται με σήριαλ! Το ίδιο και με "Το Σόι σου" του ίδιου σταθμού. Κάνει εξαιρετικές τηλεθεάσεις ακόμα και το καλοκαίρι. Στην δεκάδα της ημέρας συναντάμε και το θρυλικό "Το καφέ της Χαράς" του ANT1 το οποίο φτάνει ακόμα και στο 19,3% με 362.000 τηλεθεατές, 12 χρόνια μετά την προβολή του πρώτο επεισοδίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι τηλεθεατές που παρακολουθούν τηλεόραση φέτος είναι αυξημένοι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, και αυτό σημαίνει ότι τα κανάλια, ίσως, θα έπρεπε να σκεφτούν να έχουν και καλοκαιρινή σεζόν, η οποία να κρατάει λίγο αλλά να έχει αξιόλογες νέες σειρές και νέες εκπομπές.
Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:Facebook: Χρήστος ΑϊβαλιώτηςTwitter: Chris AivaliotisE-mail: [email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα