Οι έξι νέες τηλεοπτικές σειρές που δεν πρέπει να χάσετε φέτος!

22:00 8/9/2014 - Πηγή: TVNea
Πόσοι από εσάς έχετε αφήσει πίσω σας τα ξέφρενα σαββατόβραδα, προτιμώντας τον μαραθώνιο ξένων σειρών, παρέα με λίγους φίλους... και αρκετή πίτσα; Ναι, τα τελευταία, χρόνια τείνει να αυξάνεται το ποσοστό των ανθρώπων που προτιμούν αυτή την οικονομική αλλά και ευχάριστη επιλογή.

«Game of thrones», «House of Cards» και «Breaking Bad», είναι μερικές από τις ξένες σειρές που κάνουν πάταγο στη χώρα μας. Αν όμως τις έχετε ήδη βαρεθεί (ή δεν σας άρεσαν ποτέ ιδιαίτερα), σας έχουμε μερικές εναλλακτικές προτάσεις για τους επόμενους μήνες.The Flash:
O γνωστός ήρωας των παιδικών σας χρόνων, επιστρέφει πιο «περίεργος», πιο δυνατός και πιο... σέξι από ποτέ. Η νέα σειρά του The CW, αναμένεται να κάνει πάταγο, καθώς το 5λεπτο trailer που έχει κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες, έχει περισσότερα από 17 εκατομμύρια προβολές!
Gotham:
Η γνωστή πόλη του Batman γίνεται τηλεοπτική σειρά μέσα από τους δέκτες του Fox. Αυτή τη φορά, δεν θα μας απασχολήσει τόσο ο γνωστός ήρωας-νυχτερίδα (που εδώ τον συναντάμε στα παιδικά του χρόνια), αλλά ο αστυνομικός, που αργότερα έγινε πιστός του φίλος. Η σειρά είναι βασισμένη στα DC κόμικς.
Constantine:
Η γνωστή ταινία φαντασίας με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς, έρχεται στην μικρή οθόνη σε λίγες μόλις μέρες. Και μπορεί ο γνωστός ηθοποιός που όλοι συνδέσαμε με το όνομα της ταινίας, να μην είναι στην επερχόμενη σειρά, ο Matt Ryan που πήρε τον συγκεκριμένο ρόλο όμως, αποτελεί από μόνος του, μία καλή αφορμή για να παρακολουθήσουμε τη σειρά του NBC.
A to Z:
Πρόκειται για μία ρομαντική κομεντί, με νέους ηθοποιούς και ένα πραγματικά ξεκαρδιστικό σενάριο. Οι «ατσούμπαλοι» πρωταγωνιστές ψάχνουν μάταια τον έρωτα και όταν η μοίρα τους φέρνει στον ίδιο δρόμο, κάνουν μία προσπάθεια να... συνυπάρξουν. Θα τα καταφέρουν; Πρόκειται να το μάθουμε μέσα από μία σειρά ατυχή γεγονότα, τον επόμενο μήνα από το NBC.

State of Affairs:
Μία ακόμη σειρά από το NBC, που υπόσχεται να γίνει μία από τις αγαπήμενες μας, την επόμενη χρονιά. Πρόκεται για ένα δραματικό, πολιτικό θρίλερ, με πρωταγωνίστρια την γνωστή από το Grey's Anatomy, Katherine Heigl. Η διάσημη ηθοποιός, υποδύεται την χοίρα ενός στρατιώτη που εκτελέστηκε σε ξένα εδάφη. Ετσι, αναλαμβάνει να βρει τον δολοφόνο του άντρα της, με οποιοδήποτε κόστος.
The Affair:
Και για το τέλος, μία τηλεοπτική σειρά για τους ερωτιάρηδες. Εντάξει, για τις γυναίκες. Εντάξει για τις ρομαντικές γυναίκες. Η νέα σειρά το ShowTime, περιφράφει την παθιασμένη ιστορία δύο ανθρώπων, που ερωτεύονται από την πρώτη στιγμή της συνάντησης τους. Τυχαίνει όμως, να είναι και οι δύο σε μακροχρόνια σχέση. Ο δε πρωταγωνιστής της σειράς Dominic Gerard Fe West, έχει την δική του οικογένεια. Εντονες ερωτικές σκηνές, δραματικοί διάλογοι εκτυλίσσονται σε μία πραγματικά καλογυρισμένη σειρά, που θα απολαύσουμε τις επόμενες βδομάδες από το ShowTime.

thetoc
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα