Οι εκλογές στο Mega!

10:15 16/1/2015 - Πηγή: TVNea
Αθήνα
Στον δρόμο για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, το Mega έχει προγραμματίσει πολιτικές εκπομπές δίνοντας τον παλμό της κρίσιμης αναμέτρησης.

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015, στις 23.40 την «Ώρα της κάλπης» θα παρουσιάσει η Μαρία Σαράφογλου. Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 στις 23.40 την σκυτάλη στην «ώρα της κάλπης» παίρνει ο Μανώλης Καψής δίνοντας την την επομένη στην Όλγα Τρέμη και το Νίκο Ευαγγελάτο.

Ενώ από την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 έως και
την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015, κάθε μεσημέρι, στις 15.00 την «ώρα της κάλπης» θα παρουσιάζει ο Αντώνης Φουρλής.

Βέβαια την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 στις 23.40 θα προβληθεί η εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Ανήμερα των εκλογών ο πρώτος μαραθώνιος ενημέρωσης αρχίζει στις 07.00 με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Μανώλη Αναγνωστάκη να δίνουν το κλίμα της εκλογικής διαδικασίας.

Από τις 10.00 έως τις 14.00 ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης μας ενημερώνουν για την προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες, καθώς και την ψηφοφορία των πολιτικών αρχηγών, σε απευθείας συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα.

Ο μαραθώνιος ενημέρωσης «MEGA Εκλογές 2015» ξεκινά στις 18.30 στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, η Όλγα Τρέμη μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη αλλά και τον Νίκο Ευαγγελάτο συζητούν με κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και της δημόσιας ζωής, για την κρισιμότητα των εκλογών και τις μετεκλογικές εξελίξεις.

Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα για την έκβαση της εκλογικής μάχης.

Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του MEGA θα μεταφέρει ζωντανά τον παλμό των εκλογών, τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και όλες τις αντιδράσεις.

Όλη η εκλογική δραστηριότητα, η πορεία και η έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης θα καλυφθούν και διαδικτυακά, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα www.megatv.com/megaekloges2015, με αναμετάδοση του έκτακτου ενημερωτικού προγράμματος της ημέρας των εκλογών σε live streaming, βίντεο, ροή ειδήσεων και ροή αποτελεσμάτων.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα