Οι ατελείωτες κόντρες του 2015

18:30 5/1/2016 - Πηγή: TVNea
Ποια πρόσωπα της τηλεόρασης συγκρούστηκαν «στον αέρα», ποιοι ετοιμάζονται να περάσουν το
κατώφλι των... δικαστηρίων, τα δηλητηριώδη υπονοούμενα και η... ατάκα «Εμένα είπες κοριτσάκι;».

Τις... τηλε-κατίνες πολλοί εμίσησαν, την τηλε-κατινιά, όμως, ουδείς! Ακόμα μία χρονιά έφυγε και αν κάτσουμε να σκεφτούμε τηλεοπτικά τι μας άφησε σαν... παρακαταθήκη, στο μοναδικό πράγμα που πάει το μυαλό μας, είναι το ξεμάλλιασμα σε διακαναλική μετάδοση! Φυσικά ένα τέτοιο θέμα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει παρά με τη... μητέρα των μαχών και με τη σφοδρή κόντρα της Τζένης Μπαλατσινού και του Δημήτρη Παπανώτα,
η οποία ξεκίνησε με φόντο τις... πλαστικές επεμβάσεις και τα βιτριολικά σχόλια του δεύτερου που οδήγησαν στα... σεξιστικά υπονοούμενα της πρώτης.

Βέβαια, ανάλογη φόρα ξεκατινιάσματος είχε το 2015 και στις αρχές του, όταν είδαμε να βγάζουν... νύχια on air η Δέσποινα Καμπούρη και η Ελενα Παπαβασιλείου στις «Γυναίκες» του Epsilon, με την περιβόητη ατάκα «Εμένα είπες κοριτσάκι;» ακόμα να ηχεί στ' αυτιά μας.
Στις κόντρες που... απολαύσαμε μέσα στη χρονιά που μόλις μας άφησε ήταν και η σύγκρουση Πέτρου Κωστόπουλου και Μάρκου Σεφερλή και τούμπαλιν για τα... μάτια του πρωινού του Mega.
Αν και νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα, έσκασε η κόντρα Δημήτρη Ουγγαρέζου και Μάρκου Σεφερλή, οι οποίοι έδωσαν μία άλλη διάσταση σε αυτό που λέμε τηλεοπτική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια του «Mega με μία».
Τιτάνιες διαστάσεις πήρε η κόντρα της Ζήνας Κουτσελίνη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Η Ζήνα, θέλοντας να υποστηρίξει τον Μάρκο και την φημολογούμενη άφιξή του στο Star (ακόμα περιμένουμε αυτή τη συνεργασία...), έκανε κατά μέτωπον επίθεση στον Δημήτρη, εκείνος με τη σειρά του τα... πήρε και άρχισε να τη σατιρίζει για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει το «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέχρι που τις προάλλες, κατά τη διάρκεια του «Spata Live», τα πράγματα ξέφυγαν όταν οι συντελεστές της εκπομπής σχολίασαν καυστικά κάποιες δηλώσεις της Ζήνας που είχαν να κάνουν με την κόρη της Εμα, σχόλια τα οποία πιθανότατα θα τους οδηγήσουν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Εννοείται πως πρωταγωνιστικό ρόλο στις κόντρες της χρονιάς που μόλις μας αποχαιρέτησε κράτησε για ακόμα μία φορά και ο Γιώργος Λιάγκας. Ιδιαίτερος ντόρος έγινε με την τοποθέτησή του ότι η Μαρία Μπεκατώρου είχε μία καριέρα... β’ κατηγορίας στο Τηλεάστυ, σε σχέση με την τηλεοπτική πορεία του Νίκου Μουτσινά στον Alpha, όταν ανακοινώθηκε η συνύπαρξη Μαρίας και Νίκου στο «Σου-Κου». Δηλώσεις, οι οποίες εννοείται πως ενόχλησαν τη Μαρία. Τις διαφορές του με τον Γιώργο Λιάγκα αποφάσισε να λύσει και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος πήγε καλεσμένος στο «Πρωινό» και δεν δίστασε να... ζητήσει τον λόγο από τον παρουσιαστή, σε σχέση με τις δηλώσεις πού είχε κάνει πέρσι και αφορούσαν το παιδί που απέκτησε ο Φώτης.

Τέλος, μία κόντρα που κρατάει χρόνια σαν την καλή κολόνια, είναι και η κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ελένης Μενεγάκη, από τη στιγμή που η πρώτη έπαψε να βρίσκεται υπό την προστασία και την καθοδήγηση της δεύτερης. Ακούει Ελένη, σου λέει, η με το ζόρι παρουσιάστρια του Alpha και μόνο... αναφυλαξία που δεν βγάζει! Τόσο που βρέθηκε στο «Parole» της Αννίτας Πάνια στο Epsilon και σε ερώτηση της παρουσιάστριας σε σχέση με το ποιος τη βοήθησε στα πρώτα της βήματα αναφέρθηκε με χαρά στον Λάκη Λαζόπουλο και σε μία... γυναίκα, που δεν θεώρησε απαραίτητο να αναφέρει το όνομά της. Αυτά είναι τα ωραιότερα...

ethnos.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα