Ο Στάθης Πουρουτίδης αποκαλύπτει μπόλικο τηλεοπτικό παρασκήνιο!

19:18 27/8/2014 - Πηγή: TVNea
Δεν ξέρω τι γίνεται στο μυαλό μου, καθημερινά δέχομαι τόσες πληροφορίες που μ’ έχουν κάνει… (
του γιατρού ). Δηλώνω καμένος. Περίεργο καλοκαίρι το φετινό, δεν είχε ξεγνοιασιά και βάλθηκαν να με βγάλουν off, όμως είμαι ακόμη εδώ, στην σκηνή (πάντα ήθελα να το πω αυτό). Ας τα αφήσω όμως αυτά.
Ας γράψω μια γρήγορα- γρήγορα τι γίνεται στο μαγικό και καλά κόσμο της τηλεόρασης. Casting, casting casting παντού, στον Alpha σήκωσαν τα μανίκια και πυρετωδώς βλέπουν
κόσμο για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, συνάδελφοι και μη από διάφορα μετερίζια που λέω και εγώ πάνε και έρχονται, άλλοι ακυρώνονται, άλλοι περνάνε στην επόμενη φάση, άλλοι δεν πάνε καν. To μόνο που είναι σίγουρο είναι η στήλη του κινηματογράφου ( Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος το είπαμε αυτό καιρό τώρα) καθώς και το κοινωνικό κομμάτι που θα είχε η εκπομπή μπαίνει για λίγο στον πάγο, μέχρι νεοτέρας. Και την άλλη εβδομάδα θα δει κόσμο η Κωνσταντίνα, καθώς και ο Αντώνης Λουδάρος δεν έχει δώσει τα χέρια μέχρι ώρας. Α! και θα το ξέχναγα, ποπο τι πήγα να πάθω. Το κορίτσι ετοιμάζεται με τους συνεργάτες της να ανηφορίσει Θεσσαλονίκη, ναι θα πάει πάνω για να κάνει συνεντεύξεις (είπαμε αγαπάει τα ταξίδια). Σε λίγες μέρες η συμπρωτεύουσα θα τη δεχθεί με δόξα και τιμή! Και οι διάσημοι της περιοχής την περιμένουν ήδη για να της ανοίξουν τη καρδιά τους.
Στο ΣΚΑΙ η Μαρία Ηλιάκη με τη Μαίρη Κούσουλα στήνουν και ξανστήνουν την εκπομπή ( οι εκπομπές θα είναι η δουλειά τους φέτος, ότι κάνουν θα πέφτουν στα χέρια τους και θα ξεκινάει ο σχολιασμός που τόσο λατρεύτηκε μέχρι σήμερα, γιατί η καμπούρα του διπλανού είναι, πώς να το πω, πιο ενδιαφέρουσα). Ενεργό ρόλο θα έχει και η δημοσιογραφική ομάδα στην εκπομπή. Next please. Νίκος Μουτσινάς. Ναι τον πίστευαν-ήθελαν πολύ και ειδικά ο άνωθεν, όμως δεν έδεσε το γλυκό. Άκουσα για λεφτά, δικαιώματα, άλλες εκπομπές, σας το είχα γράψει ο Νικόλας δεν θα πάει τι δεν καταλαβαίνεις! Έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, Τρίχες σου λέω, ναι. Άκου και εμένα τον ομορφονιό η συνεργασία είναι αποκλειστική με το κανάλι.
Πάμε παρακάτω η Φαίη Σκορδά φέτος τιτλοφορείται ως η βασίλισσα του καλοκαιριού. Μας έδειξε όλα τα μαγιουδάκια της (κορμάρα μάνα δυο παιδιών και φιλενάδα, έχει κάνει πολλές να κλαίνε και πολλούς να χαίρονται), αλλά και τα μάζεμα τομάτας από τα περβόλι ως άλλη Ελένη. Τον κατέκτησε τον τίτλο δικαιωματικά καθώς η Ελένη είπε το καλοκαίρι αυτό να το περάσει διαφορετικά να το πω… όπως ήθελε θα το πω. Α και ο Θέμης Γεωργαντάς μένει συνάδελφοι αγαπημένοι. Παρεούλα θα κάνει με τον Άρη Καβατζίκη.
Και εκεί που διάβαζα που λες το βιβλίο που μου χάρισε η Λένα Μαντά- Με λένε Ντάτα και το έφερνα πάνω από ένα χρόνο γύρω- γύρω μέχρι να στρωθώ και να το διαβάσω ( Λένα στο έχω πει οι θύμισες και οι δαίμονες σου μου μοιάζουν, είδα πάλι εμένα και σ’ αυτό το βιβλίο) μου έρχεται ο ντουβρουτζάς ο ίδιος. Η Βίκυ Φλέσσα θα παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ. Σιωπή… Καλά έκλεισαν την ΕΡΤ, άφησαν κόσμο άνεργο, την ξανά άνοιξαν και η Φλέσσα εκεί, έπιασε στασίδι. Μπράβο! Ότι θα μου μιλάει για τα οικονομικά, μ’ αυτό το νάζι και τη φωνή που σπάει με έναν έκδηλο ερωτισμό δε το περίμενα. Καλέ κύριοι δεν το κάνετε λίγο infotainment το δελτίο, να την απολαμβάνω καλύτερα καθώς θα σχολιάζει την οπισθογωνία της Κιμ Καρντάσιαν με αυτή τη λάγνα φωνή. Τι να πεις αν δεν πάρουν την Ράνια Θρασκιά και την Κατερίνα Λάσπα (έχτισε κορμί) μετά από αυτό, θα θεωρήσω ότι κάτι συμβαίνει.
Και αφού τα είπα γρήγορα – γρήγορα και καλά (αν με αφήσεις ελεύθερο καταστράφηκες) ,φεύγω. Πάω να τα πω με τη Ντάτα, τη νέα μου φίλη. Χρειάζομαι τις συμβουλές της. Τα λέμε…

mediasoup.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα