Ο Σπύρος Σιγούρος έγινε ξανά ο λόγος να ξεσπάσει νέα κόντρα! Η Μελέτη τα έχωσε δικαιολογημένα σε Καβατζίκη και Κωστόπουλο, που "έτρεξαν" να θάψουν..

11:31 29/3/2014 - Πηγή: TVNea
Πανικός έχη προκληθεί από την αποκλειστική συνέντευξη του δημοσιογράφου Σπύρου Σιγούρου με τη μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου. Ένα θέμα που έπαιξε και συζητήθηκε σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Αφού την αρχή με το ξεκατίνιασμα έκαναν οι "Δέστε τους", χθες ο Πέτρος Κωστόπουλος και η παρέα του σχολίασαν για δεύτερη ημέρα όλα όσα έγιναν. Η Ελεονώρα Μελέτη είδε το σχετικό απόσπασμα και στον αέρα της εκπομπής τα έχωσε δικαιολογημένα στον Άρη Καβατζίκη λέγοντας:
«Αφού
με ξέρεις καλά Άρη και έχουμε συζητήσει θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι διαφωνώ με το 100% της θεματολογίας της εκπομπής, τι σημαίνει ότι δε θα την παρουσιάζω κιόλας», «Θέλετε από το κοντρόλ να πάρετε άδεια από τις εκπομπές να παίξουμε το υπερηχογράφημα; Πάρτε τηλέφωνο τις συντακτικές ομάδες… από τον Άρη Καβατζίκη μέχρι και τον Πέτρο Κωστόπουλο και μόλις πάρετε έγκριση πείτε μου να παίξουμε το υπερηχογράφημα».
Αυτό που μένει από την όλη η ιστορία πέρα από τη σαφώς εξαιρετική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη του έμπειρου και πάντα συνετού τηλεοπτικά Σπύρου Σιγούρου, είναι η ανάγκη ορισμένων να μπλεχτούν σε κόντρες προκειμένου να συζητηθούν ή να ανεβάσουν τις εκπομπές, που συμμετέχουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα