Ο Σκαρμούτσος ξεκίνησε να μαγειρεύει με ελληνικά προϊόντα

15:16 3/7/2013 - Πηγή: TVNea
Τα… μαγείρεψαν από εδώ, τα… μαγείρεψαν από εκεί και τελικά κατάφεραν να ξεκινήσουν… το ψήσιμο! Ο λόγος για το MEGA και την καινούργια εκπομπή του Δημήτρη Σκαρμούτσου που κατάφερε να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα και να ξεκινήσει γυρίσματα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, ο γνωστός σεφ έχει ήδη κάνει γυρίσματα στη Μάνη και στη Ζάκυνθο, αφού η εκπομπή του θα είναι ένα «μαγειρικό οδοιπορικό». Ο Σκαρμούτσος θα επισκέπτεται διάφορα μέρη της Ελλάδας,
θα συναντά τοπικούς παραγωγούς, θα ενημερώνεται για τα τοπικά εδέσματα και φαγητά και στη συνέχεια θα βάζει φωτιά στις κατσαρόλες και στους φούρνους, δείχνοντας τις συνταγές στους τηλεθεατές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν και η συγκεκριμένη εκπομπή θυμίζει την εκπομπή που έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης, εντούτοις είναι… δύο βήματα μπροστά, καθώς ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα παρουσιάζει όπως ανέφερα και τα προϊόντα κάθε τόπου, αλλά θα μαγειρεύει κι ο ίδιος με αυτά. Από την ελληνική γη λοιπόν κατευθείαν στις… οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Το κανάλι της Μεσογείων έχει εγκρίνει 10 εκπομπές, οπότε τους καλοκαιρινούς μήνες, ο Σκαρμούτσος θα βρεθεί και σε άλλα μέρη της Ελλάδας με σκοπό τα γυρίσματα να ολοκληρωθούν πριν το τέλος Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια να μονταριστούν για να… σερβιριστούν στους τηλεθεατές την επόμενη σεζόν.

πηγή:Γρηγόρης Μελάς-newsit
Keywords
Τυχαία Θέματα