Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σπάει τον ''Όρκο Σιωπής''

15:54 26/11/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σπάει τον ''Όρκο Σιωπής'' και αποκαλύπτει στο tvnea.com τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Star ''Όρκος Σιωπής''.

- Τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ''Όρκος Σιωπής'';
- Οι ανατροπές είναι τόσο ραγδαίες και γρήγορες που και να σας πω κάτι θα έχω μείνει ήδη πίσω. Νομίζω ότι οι φίλοι που παρακολουθούν τη σειρά βλέπουν με αμείωτο ενδιαφέρον την ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους χαρακτήρες.

-
Μένετε κολλημένος στο παρελθόν όπως ο ''Άρης'' στη σειρά;
- Και ναι και όχι, είναι λίγο αντιφατική προσωπικότητα. Σαφώς, κρατάω κομμάτια από το παρελθόν πολύ έντονα αλλά ίσως υπάρχει και ένας μηχανισμός μέσα μου που για να με κρατάει σε ισορροπία επικεντρώνομαι στο τώρα, στη στιγμή. Γενικά, σαν άνθρωπος ζω την στιγμή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποκόβομαι εύκολα από το παρελθόν. Πάντα κρατάω ομφάλιους λώρους απλά προσπαθώ να ζω την στιγμή και να μην αφήνω τις όποιες στιγμές του παρελθόντος να μου αφαιρούν κάτι από αυτό.

- Στη σειρά η γυναίκα σας σας απατά με τον αδερφό σας. Θα συγχωρούσατε μια απιστία ως Παναγιώτης;
- Σαν άνθρωπος βάζω πάντοτε μπροστά την σκέψη και όχι το συναίσθημα όποτε θα το μελετούσα και θα το φιλτράριζα πολύ. Δεν νομίζω ότι η πρώτη μου αντίδραση θα ήταν βίαιη ή οργισμένη. Οπότε με αυτή τη λογική σίγουρα θα εξέταζα όλες τις παραμέτρους και ακόμη αν έχω την αγάπη μέσα μου που να με κάνει να συγχωρέσω την σύντροφο μου. Αλλά από την άλλη μεριά, αυτές οι στιγμές είναι τόσο ακραίες που ποτέ ουσιαστικά δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα αντιδρούσες οπότε δεν μπορώ να σας πω με βεβαιότητα. Σίγουρα όμως είναι κάτι που μπορεί να σε πληγώσει πάρα πολύ αλλά εξαρτάται καθαρά από το πόσο αγαπάς και θέλεις τον άλλον.
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα