Ο Νίκος Αναδιώτης μιλάει για όλους και για όλα!

13:30 9/6/2015 - Πηγή: TVNea
Η τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς την εκπνοή της, αλλά τον Νίκο Αναδιώτη τον περιμένει ένα γεμάτο καλοκαίρι, καθώς θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση στο σανίδι: δηλώνει πανέτοιμος για την πρεμιέρα της κωμωδίας «Bam Bam» στο θέατρο «Χυτήριο».

Κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν, συγκαταλέγει στα θετικά «από πολλές απόψεις» την εμπειρία του από τη συμμετοχή
του στην εκπομπή του Alpha, «Σπίτι μου Σπιτάκι μου». «Ισως να ξεκινήσαμε πιο αμήχανα, αλλά ευτυχώς το βρήκαμε στην πορεία. Υπήρξε εξέλιξη και σαν παρέα και σαν αποτέλεσμα. Η χρονιά δείχνει ότι θα κλείσει ομαλά και καλά... Ναι, υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, γνωριστήκαμε όμως και σιγά σιγά εξομαλύνθηκαν οι γωνίες, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα...», λέει ο Νίκος Αναδιώτης. Θα ήθελε να συνεχίσει να κάνει τηλεόραση, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στον ορίζοντα, όπως λέει. Με ό,τι έχει καταπιαστεί στην TV (σίριαλ, παρουσίαση εκπομπής, σόου) όλα ήταν «διαφορετικά μεταξύ τους, είχαν τη δική τους ιδιαίτερη γοητεία». Δεν έχει βρεθεί στο δίλημμα να επιλέξει. «Μου αρέσει η τηλεόραση, περνάω καλά και το απολαμβάνω», διευκρινίζει.

Ωστόσο, αυτό το καλοκαίρι τον ανεβάζει στη θεατρική σκηνή. Εχοντας πατήσει το σανίδι για τις πρόβες, η ώσμωση του θεάτρου τον ικανοποιεί απόλυτα. «Ηταν κάτι που το αποφάσισα συνειδητά. Μου είχαν ξαναγίνει και στο παρελθόν προτάσεις να παίξω στο θέατρο, αλλά δεν ένιωθα σίγουρος για ένα τέτοιο τόλμημα. Φέτος θεώρησα τις συνθήκες ιδανικές. Δεν το έχω μετανιώσει. Ολα κυλούν υπέροχα. Εχω ήδη γοητευτεί από τη θεατρική συνθήκη», τονίζει ο Ν. Αναδιώτης. Ο ρόλος του, αυτός του Λατίνου χορευτή, ο οποίος μπαίνει σε ένα σπίτι όπου γίνεται... χαμός και μπερδεύει τα πράγματα ακόμη περισσότερο, θεωρεί ότι είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του. «Δεν μπορώ να βάζω το άγχος ως παράμετρο στις δουλειές που κάνω», υποστηρίζει. «Το άγχος αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στη ζωή μας, ούτως ή άλλως. Δουλεύω, προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, χωρίς άγχος». Ούτε η κριτική είναι κάτι που τον αγγίζει: «Δεν ασχολούμαι, χωρίς να το απαξιώνω. Ο καθένας έχει την κρίση και την ελευθερία της γνώμης του. Δεν επιλέγω τις δουλειές μου για να αποδείξω κάτι σε κάποιον».
Απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας (και φοιτητής Φυσικοθεραπείας, σχολή την οποία δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει), η ζωή τού έφερε «στα πόδια» τη σόουμπιζ, χωρίς εκείνος να έχει τέτοιες βλέψεις. «Είχα σκοπό να διευρύνω τις σπουδές μου. Ομως τα πράγματα ήλθαν, τυχαία, διαφορετικά. Δεν ήταν απώτερος στόχος μου να πετύχω κάτι από όλα αυτά. Το ένα έφερε το άλλο. Είμαι χαρούμενος, γιατί μου αρέσει όλο αυτό που συμβαίνει, αλλά δεν βάζω μακροπρόθεσμους στόχους». Η εμφάνισή του... «σίγουρα βοήθησε αρχικά. Δεν μπορώ να το αρνηθώ. Ομως δεν στηρίζομαι ως άνθρωπος σε αυτό. Το ότι μπορεί να αρέσω σε κάποιους δεν το θεωρώ το μοναδικό μου προσόν. Ο καθένας πρέπει να αισθάνεται καλά με αυτό που είναι... Μου αρέσει αυτό που είμαι και προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου»..

Ο πιο ωραίος ρόλος της ζωής του 32χρονου Νίκου Αναδιώτη είναι αυτός του πατέρα. Ο γιος του, ο 20μηνος Σπύρος, είναι ο πρωταγωνιστής στο δικό του κάδρο. Ανησυχεί για το μέλλον του; «Δεν το έχω καθημερινή έγνοια. Η ζωή δεν σταματάει, πάει μπροστά. Με ενδιαφέρει να υπάρχει αγάπη στην οικογένειά μου, σεβασμός και κατανόηση». Η απόφασή του να δημιουργήσει οικογένεια έγινε ύστερα από ώριμη σκέψη: «Οταν έχει τελειώσει κανείς τις σπουδές και το στρατιωτικό του, δεν μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του "μικρό". Μερικοί νέοι σήμερα, σίγουρα παλεύουν με την αβεβαιότητα της δουλειάς. Εγώ θεωρώ ότι ο τολμών νικά. Σίγουρος δεν μπορείς να είσαι ποτέ με τη δουλειά. Και τι να κάνουμε; Να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε; Δεν μπορείς να ξέρεις το αύριο... Αυτή είναι και η γοητεία της ζωής μας».

Πηγή:tv εθνος

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα