Ο Μέμος Μπεγνής στο Face2Face του tvnea: ''Το να διαφημίζει κανείς τις συντρόφους του νομίζω είναι λίγο κομπλεξικό''!

14:31 2/11/2015 - Πηγή: TVNea

Ο Μέμος Μπεγνής μιλά αποκλειστικά στο Face2Face του tvnea.com για την νέα σειρά του Mega ''Το Δαχτυλίδι της φωτιάς'', για τους άνδρες που λένε με πόσες γυναίκες ''έχουν πάει'' αλλά και για το αν θα ασχολούνταν με την πολιτική.
- Πως σας πετυχαίνουμε σ’ αυτή τη φάση της ζωής σας;Με βρίσκετε σε μια πολύ εποικοδομητική φάση, ασχολούμαι και με την τηλεόραση και με το θέατρο.
Έχω στα σκαριά ήδη μια παράσταση που θα αρχίσουμε, εκτός από το ''Δαχτυλίδι της Φωτιάς'' που παίζεται ήδη στην τηλεόραση. Αρχίζω στις 30 Οκτωβρίου στο θέατρο Βεργίνα στο Καζίνο Θεσσαλονίκης μια παράσταση που ονομάζεται ''Ευτυχείτε'', που είναι στην ουσία η αναβίωση του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με τραγούδια του Φεστιβάλ από τη δεκαετίας του 60 και του 70 με παρουσιαστή τον Μάκη Δελαπόρτα και συνεργάτες την Κωνσταντίνα, τον Παναγιώτη Πετράκη και την Εύη Σιαμαντά, μια πολύ αξιόλογη τραγουδίστρια. Τον Ιανουάριο αρχίζω πρόβες στο Badminton για άλλη μια χρονιά με το ''Sweet Charity'', το γνωστό μιούζικαλ του Bob Fosse, με την Σμαράγδα Καρύδη, την Νάντια Μπουλέ, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Σταύρο Ζαλμά. - Φέτος πρωταγωνιστείτε στην καθημερινή σειρά του Mega ''Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς''. Πείτε μας λίγα λόγια για το έργο και το ρόλο σας εκεί.Είναι μια σειρά που έχει γραφτεί από τον Κώστα Βαζάκα, είναι ήδη έτοιμη γιατί παίχτηκε πέρυσι στο Mega Κύπρου και έχει τα πάντα, αγωνία, δράμα, ίντριγκα, έρωτα, δολοπλοκίες, μυστήριο. Ο ρόλος που κάνω είναι ενός παιδιού κατεστραμμένου από τον πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Φίλιππος Σοφιανός, που στο παρελθόν θέλοντας να εκδικηθεί τον αιώνιο αντίπαλο όντας μυστικός πράκτορας βάζει τον γιο του να κάνει την Αθηνά Οικονομάκου να πέσει στα δίχτυα του έρωτά του και να την καταστρέψει με αυτό τον τρόπο κακομεταχειρίζοντάς την και εξευτελίζοντάς την. Όταν ο περίγυρος της Αθηνάς το καταλαβαίνει αποφασίζουν να με σκοτώσουν για να γλιτώσει. Αυτοί νομίζουν ότι έχω πεθάνει, περνάνε 10 χρόνια και δεν έχω πεθάνει, έχω πάθει αμνησία δεν θυμάμαι το παρελθόν μου δεν θυμάμαι τίποτα και όταν έρχεται η Αθηνά τυχαία διακοπές στην Σαντορίνη με βλέπει ως barman σε ένα bar, εγώ την γνωρίζω σαν νέο πρόσωπο από την αρχή και την ερωτεύομαι, μη θυμούμενος τα προηγούμενα και έτσι αρχίζει η ιστορία. Πηγαίνω στην Κύπρο για να ανακαλύψω το παρελθόν μου γιατί έχω φλασιές, διάφορους πονοκεφάλους που μου θυμίζουν εικόνες του παρελθόντος. Αυτή είναι η αρχή του σίριαλ, η συνέχεια έπεται με πολλές ανατροπές και ίντριγκα.
- Έχετε κοινά στοιχεία με το ρόλο που υποδύεστε;Όχι, αυτός είναι ένας ψυχοπαθής εγώ δεν νομίζω ότι είμαι (γέλια) και κατεστραμμένος από τον πατέρα του. Ήταν ένας ρόλος που ήταν λίγο πρόκληση.
- Μέχρι στιγμής η σειρά έρχεται πρώτη στους πίνακες τηλεθεάσεις. Το περιμένατε αυτό;Ποτέ σε αυτή τη δουλειά δεν περιμένεις κάτι όσον αφορά την τηλεθέαση. Μπορεί να κάνεις την καλύτερη δουλειά του κόσμου και να πάει χάλια και να κοπεί ενώ μπορεί να κάνεις κάτι πάρα πολύ κακό ή πάρα πολύ μέτριο και κάτι να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και να έρθει πρώτο στην τηλεθέαση. Δεν το ξέρεις ποτέ αυτό εγώ θέλω ότι κάνω να είμαι περήφανος γι’ αυτό, να μην ντρέπομαι οπότε είναι μια δουλειά για την οποία δεν ντρέπομαι, είναι πολύ καλή και χαίρομαι που ο κόσμος την έχει αγαπήσει τόσο πολύ. Αυτό είναι και το ζητούμενο άλλωστε.
- Είστε από τους ηθοποιούς που έχουν κάνει μεγάλα διαλείμματα από συμμετοχές σε σίριαλ. Δεν ζηλέψατε τα χρήματα και την αναγνωρισιμότητα της τηλεόρασης όσο ήσασταν απών;Δεν υπήρξα απών από την τηλεόραση γιατί τα χρόνια που δεν βρισκόμουν στην ελληνική τηλεόραση έκανα σίριαλ στην κυπριακή οπότε δεν θεωρώ ότι ήμουν απών. Και απών να ήμουν από την τηλεόραση την ελληνική δεν σταμάτησα ποτέ να κάνω θεατρικές παραστάσεις οπότε δεν απείχα από το χώρο ούτε έχω φθαρεί οικονομικά.
- Τι σας χαλάει στην τηλεόραση σήμερα;Πιστεύω τα πάντα, δεν έχουμε καλή τηλεόραση, το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Ο κόσμος έχει μάθει σε μια κιτρινίλα και σε μια κλειδαρότρυπα, τον ενδιαφέρει τι κάνει ο ένας και ο άλλος και δεν αποζητά την ποιότητα. Δεν θα έλεγα ότι φταίει ο κόσμος αλλά η τηλεόραση που δεν προσφέρει πνευματική τροφή. Αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση για το πόσο επιτηδευμένο είναι αυτό και πόσο την πολιτεία την συμφέρει ο κόσμος να κοιμάται όρθιος. Εμένα πάντως δεν μου αρέσει, θα την ήθελα πιο ουσιώδη και πιο ποιοτική.
- Έχετε κάποιο απωθημένο σε ότι αφορά τη δουλειά σας;Όχι δεν έχω κάποιο απωθημένο ούτε στη δουλειά μου ούτε στην ζωή μου. Πιστεύω έχω κάνει τα όνειρά μου πραγματικότητα. Έχω κάνει πράγματα για τα οποία είμαι περήφανος και δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα κάνω και γι’ αυτό είμαι και ευγνώμον για κάποια πράγματα.
- Βρίσκεστε πάντα στην λίστα με τους σέξι άντρες της τηλεόρασης. Έχετε εγκλωβιστεί ποτέ στην εικόνα σας;Όχι γιατί αν εγκλωβιστεί κάποιος στην εικόνα αυτή έχει χάσει το παιχνίδι. Το σέξι παρέρχεται κάποια στιγμή, τελειώνει, οι άνθρωποι μεγαλώνουν. Το θέμα είναι να έχεις χτίσει κάποια πράγματα όλα αυτά τα χρόνια ώστε να μπορείς να πατήσεις σε αυτά όταν η ομορφιά σου δεν θα υπάρχει πια.
- Οι γυναίκες σας φλερτάρουν στον δρόμο;Νομίζω όλοι οι άνθρωποι φλερτάρουν τους άλλους ανθρώπους στο δρόμο, δεν συμβαίνει σε εμένα κάτι διαφορετικό από σας.
- Καταλαβαίνετε πότε μια γυναίκα σας πλησιάζει για τον ''Μέμο της τηλεόρασης'';Όχι δεν το καταλαβαίνεις, πώς να το καταλάβεις, δεν το γράφει πουθενά. Αυτά στην πορεία ανακαλύπτονται και όταν συμβαίνουν δεν είναι όμορφα. Μπορεί να βγάζεις έναν άλλο εαυτό προς τα έξω όντας ένα πρόσωπο που είναι στην δημοσιότητα αλλά η ζωή του δεν έχει διαφορά από τη ζωή ενός ανθρώπου που κάνει μια δουλειά που δεν είναι στην δημοσιότητα. Και εγώ ξυπνάω το πρωί και εγώ πηγαίνω τον σκύλο μου βόλτα και εγώ πηγαίνω σε ένα μαγαζί να φάω και εγώ κάνω ένα ταξίδι αναψυχής όπως όλοι οι άνθρωποι. Δεν είναι ωραίο να πλησιάζει κάποιος έναν άνθρωπο επειδή τυχαίνει να είναι γνωστός. Αυτό θα με χαλούσε αν γινόταν.
- Είναι πολύ μόδα το τελευταίο διάστημα οι άνδρες να λένε με πόσες γυναίκες ''έχουν πάει''. Πως το σχολιάζετε αυτό;Δεν είμαι άνθρωπος της μόδας, είμαι άνθρωπος που φοράω και λέω πράγματα που μου πάνε. Οι μόδες δεν με αφορούν. Το να διαφημίζει κανείς τις συντρόφους του νομίζω είναι λίγο κομπλεξικό και λίγο ''όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι''.
- Πολλοί ηθοποιοί έχουν ασχοληθεί και με την παρουσίαση. Είναι ένας χώρος που θα σας ενδιέφερε να ασχοληθείτε;Η παρουσίαση είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, δεν το έχω κάνει στην τηλεόραση. Έχω κάνει δυο-τρεις φορές κάποια show οπότε αν μου πρότειναν κάτι που θα με ενδιέφερε και πίστευα εγώ ότι μου πάει θα το έκανα πολύ ευχαρίστως.
- Θα θέλατε να ασχοληθείτε με την πολιτική;Όχι, η πολιτική είναι κάτι που σιχαίνομαι το θεωρώ μεγάλο ψέμα απόδειξη αυτού είναι ότι μας κυβερνάνε μόνο αλήτες και ψεύτες οπότε δεν θα’ θελα να είμαι μέρος αυτής της αλητείας. http://www.tvnea.com
Keywords
tvnea, tvnea, μεμος μπεγνης, ντορετα παπαδημητριου, αθηνά οικονομάκου, νέα, mega, θεατρο, θεσσαλονικη, badminton, sweet, bob, κυπρος, δραμα, μυστήριο, απωθημένο, http, νουμερα τηλεθεασης, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αθηνα, Καλή Χρονιά, Ημέρα του παιδιού, η ζωη, μιλα, φεστιβαλ θεσσαλονικης, τηλεθεαση, το θεμα, βεργινα, γυναικα, δουλεια, εικονες, ηθοποιοι, θεμα, καθημερινη, κυπρου, μοδα, ομορφια, ονειρα, σαντορινη, σμαραγδα καρυδη, τηλεοραση, τραγουδια, ψεμα, mega, αγωνια, αθηνά οικονομάκου, αμνησια, ανθρωπος, διαστημα, διχτυα, ευη, υπαρχει, ερχεται, ζωη, ζωης, ζωη μου, εικονα, κερασια, λογια, μυστήριο, μιουζικαλ, μικρο, μπορεις, ναντια μπουλε, παντα, οντας, ουσια, παρουσιαση, πινακες, ποιοτητα, πολιτεια, πρωι, ρολο, συζητηση, συνεχεια, σειρα, σιριαλ, τραγουδιστρια, φεστιβαλ, φταιει, ψευτες, ομορφα, αντρες, απων, απωθημένο, badminton, bob, http, δαχτυλιδι, ετοιμη, κωνσταντινα, παιχνιδι, ταξιδι, ωραιο
Τυχαία Θέματα