Ο Μάρκος Σεφερλής με τον Τρύφωνα Σαμαρά στο Δελφινάριο!

18:16 2/7/2014 - Πηγή: TVNea
Ο αγαπημένος κωμικός Μάρκος Σεφερλής ξεκινά στις 4 Ιουλίου στο ΄΄Δελφινάριο΄΄ την επιθεώρηση ΄΄Allou Fun Mark΄΄ με guest star τον μοναδικό Τρύφωνα Σαμαρά! Επίσης μαζί του θα είναι: ο Γιάννης Καπετάνιος, ο Στέλιος Κρητικός, η Ζώζα Μεταξά και ο Γιάννης Ζουμπαντής.
Τα εισιτήρια ξεκινάνε από 18 μέχρι και 25 ευρώ με εξαίρεση τους ανέργους, τους πολύτεκνους και τους συνταξιούχους που το εισιτήριο
είναι στα 15 ευρώ.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Σε μια χώρα που όλοι είναι «Allou», ο Μάρκος Σεφερλής τα βλέπει όλα... αστεία και διασκεδαστικά -με μία λέξη «Fun»- βρίσκοντας και πάλι τον τρόπο να μας ταξιδέψει με την παρέα του, στην χώρα της αληθινής κωμωδίας, της ατάκας και του χιούμορ και να μας κάνει για λίγες ώρες και πάλι παιδιά! Κλόουν, μάγοι, ακροβάτες, χορευτές, ηθοποιοί, τραγουδιστές και ζωντανή ορχήστρα, συνθέτουν το πιο τρελό καλοκαιρινό πάρτι, πού αλλού; Στο Δελφινάριο! Εκεί θα δεις πρόσωπα και καταστάσεις που δεν συναντάς καθημερινά! Τι σημαίνει αυτό; Είδε ο Θεός ανασχηματισμό κι είπε να κάνει νέο κατακλυσμό! Ποιος θα είναι ο σύγχρονος ΝΩΕ; Πώς θα φτιάξει την κιβωτό; Ποιους θα σώσει; Ποιος ξέρει καλύτερα απ' όλους τι γίνεται μέσα κι έξω απ' την Βουλή; Μα φυσικά δυο περιστέρια που συχνάζουν στην πλατεία Συντάγματος! Ο Μάρκος Σεφερλής υπόσχεται για άλλη μια φορά απίστευτες στιγμές χαλάρωσης και γέλιου! Είναι μια ιδανική επιλογή για χαρούμενη διασκέδαση μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας!

Athensmagazine
Keywords
Αναζητήσεις
δελφιναριο σεφερλης σαμαρας
Τυχαία Θέματα