Ο Μαρινάκης αδειάζει Σαμαρά και ΝΔ: "Αν δεν υπήρχε ο Μώραλης, θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ!"

09:45 5/5/2014 - Πηγή: TVNea
«Προσωπικά, δεν έκανα ούτε πρόκειται να κάνω δουλειές με το Δημόσιο, άρα δεν μπορώ και δεν θέλω να γίνω Έλληνας Μπερλουσκόνι», δηλώνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη Βαγέλλης Μαρινάκης.

«Αν ήθελα, θα έθετα υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος; Δεν θα μπορούσα να φτιάξω το δικό μου Ποτάμι ή τη δική μου Ελιά; Δεν θα μπορούσα να φτιάξω κι εγώ το κόμμα της
Νέας Ελλάδας;», αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έβαλε εκείνος υποψηφιότητα για δήμαρχος στο μεγάλο λιμάνι, απάντησε:

«Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μου με τους άλλους. Βλέπετε, με την ευλογία του Θεού, έχω εισπράξει από τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού απέραντη αγάπη κι έχω ζήσει σημαντικές στιγμές δόξας μαζί τους. Οπως αντιλαμβάνεστε, δεν έχω καμία ανάγκη αναγνωρισιμότητας, πόσω δε μάλλον μέσω της θέσης του Δημάρχου του Πειραιά». Πρόσθεσε δε ότι κάτι τέτοιο είναι ασυμβίβαστο με την επιχειρηματική δραστηριότητά του στο εξωτερικό.

Εντύπωση προκαλεί η δήλωση Μαρινάκη ότι αν δεν υπήρχε ο Μώραλης θα ψήφιζε τον Θοδωρή Δρίτσα και όχι τον Β. Μιχαλολιάκο, γιατί «με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, συμφωνούμε σε πολλά».
Keywords
Τυχαία Θέματα