Ο λόγος που αρνήθηκε την πρόταση της ΕΡΤ

18:15 11/2/2016 - Πηγή: TVNea
Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη των συζητήσεων της με την ΕΡΤ, η Σαλίνα μιλάει στο Yupiii για την πρόταση που δέχθηκε για την Eurovision.

«Με ενδιέφερε πάρα πολύ, ειδικά φέτος, ο διαγωνισμός της Eurovision γιατί τον αγαπώ και τον παρακολουθώ από μικρή. Έγιναν κάποιες επαφές των ανθρώπων της εταιρείας μου με την ΕΡΤ
και μπήκα στη διαδικασία να ετοιμάσω .. βαλίτσες για Στοκχόλμη και να φρεσκάρω τα Σουηδικά μου» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η Σαλίνα αποκάλυψε ότι είχε και έτοιμη συγκεκριμένη πρόταση προς τους ανθρώπους της ΕΡΤ: «Είχα ετοιμάσει ένα κομμάτι που πληροί τις προδιαγραφές και που θα μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς στον διαγωνισμό. Θα εκπροσωπούσα ευχαρίστως την Ελλάδα στο διαγωνισμό αν τηρούνταν οι δημοκρατικές διαδικασίες ενός ελληνικού τελικού και το κοινό επέλεγε το τραγούδι μου κι εμένα. Το ενδεχόμενο μιας απευθείας ανάθεσης δεν με αφορά γιατί γνώμονας μου ήταν ανέκαθεν το κριτήριο του κόσμου».

Τέλος, η ίδια ξεκαθάρισε: «Δεν έχω καμία συγγένεια ή προσωπική σχέση με τους ανθρώπους της ΕΡΤ. Θεωρώ παρακινδυνευμένη την απευθείας ανάθεση σε ένα γκρουπ που δεν γνωρίζει το κοινό . Αλλά ακόμη κι αν ήταν γνωστό στο ευρύ κοινό, η ανάθεση είναι μια διαδικασία με την οποία διαφωνώ. Πιστεύω στην αξιοκρατία και στην διαφάνεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ότι η Ελλάδα στη φετινή Eurovision θα εκπροσωπηθεί από το συγκρότημα «Argo», μετά από απευθείας ανάθεση από την ΕΡΤ και τον επικεφαλής της, Διονύση Τσακνή. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα