Ο Κριστόφ Λαμπέρ στο MTV Greece!

17:15 15/7/2013 - Πηγή: TVNea
Aοκλειστική συνέντευξη έδωσε στο Μόντε Κάρλο, στον Γιώργο Σατσίδη για το MTV Greece και την εκπομπή "Μοvies & Stars".
o Γάλλος σούπερ σταρ Κριστόφ Λαμπέρ και μίλησε για την συναρπαστική καριέρα του στο Χόλυγουντ, την ελληνική κρίση και το κυνήγι των παπαράτσι που έζησε στη Μύκονο με την αγαπημένη του, επίσης διάσημη ηθοποιό, Σοφί Μαρσό.

"Μέσα
από όλες αυτές τις αντιξοότητες που έχει περάσει η Ελλάδα έχω τεράστιο θαυμασμό για τους Έλληνες που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα τους. Όπου κι αν βρέθηκα στην Ελλάδα είτε στη Σαντορίνη ή στη Μύκονο ή οπουδήποτε αλλού, έβλεπα αυτή τη μοναδική δύναμη που έχουν οι έλληνες να χαίρονται τη ζωή έστω και υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες".

Ο Λαμπέρ εξομολογήθηκε στην κάμερα του MTV GREECE ότι βρέθηκε με την αγαπημένη του Σοφί Μαρσό στη Μύκονο και τους αντιλήφθηκαν οι παπαράτσι "Εμείς δεν τους πήραμε χαμπάρι αλλά μας πήραν εκείνοι!" είπε χαρακτηριστικά στο Γιώργο ο Κριστόφ Λαμπέρ ο οποίος έδειξε να μην ενοχλήθηκε καθόλου από τα αδιάκριτα βλέμματα. "Όταν έχεις γίνει γνωστός, παύει να υπάρχει ζωή, η αγάπη του κόσμου που μπορεί να είναι και αδιάκριτη είναι πάντα αγάπη!", τόνισε ο ίδιος.
Keywords
Τυχαία Θέματα