Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο Face2Face του tvnea:'' Είναι ευλογία να ξέρει ο κόσμος την τελευταία μου επιτυχία και όχι να θυμάται μόνο με ποιον χώρισα ή με ποια βγαίνω''!

14:31 16/5/2016 - Πηγή: TVNea

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μιλά αποκλειστικά στο Face2Face του tvnea.com για την νέα δισκογραφική εταιρία του την Panic Records, για τον νέο δίσκο του που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο, για την αχαριστία που βίωσε σε κάποιες συνεργασίες του αλλά και γιατί δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή.
-Πως σε πετυχαίνουμε σ’αυτή τη φάση της ζωής σου;Είμαι σε μια πολύ δημιουργική φάση, με πετυχαίνεται στα καλύτερα μου και ετοιμάζω
καινούργια και ωραία πράγματα!
-Πόσο άλλαξε η ζωή σου με την επιτυχία που γνωρίζεις τα τελευταία χρόνια;Καθόλου δεν άλλαξε η ζωή μου. Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει και οι υποχρεώσεις μου σίγουρα έχουν αυξηθεί, αλλά οι συνήθειες μου παραμένουν οι ίδιες ως κανονικός άνθρωπος. -Έχεις γράψει τραγούδια για τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής δισκογραφίας όπως η Μελίνα Ασλανίδου, ο Νότης Σφακιανάκης, η Έλενα Παπαρίζου, η Καίτη Γαρμπή, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιώργος Μαζωνάκης. Πως επιλέγεις τους καλλιτέχνες στους οποίους θα δώσεις τα τραγούδια σου;Παλαιότερα έδινα τραγούδια μου όταν μου ζητούσαν συνάδελφοι και το έκανα με όλη μου την χαρά. Στην αρχή λειτουργούσα αθώα και με την καρδιά μου και επειδή είμαι καλλιτέχνης είμαι και ευαίσθητος. Κάποιες συνεργασίες μου στο παρελθόν μου έδειξαν και την αχάριστη πλευρά των καλλιτεχνών και έτσι πια γράφω πιο επιλεκτικά, σε καλλιτέχνες που εκτιμώ και το πιο σημαντικό, σε αυτούς που ξέρουν να σέβονται έναν δημιουργό.
-Πλέον βρίσκεσαι σε νέα δισκογραφική εταιρία την PanikRecords. Πως πήρες αυτή την απόφαση; Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το ναι;Είμαι χαρούμενος για την απόφαση μου να αλλάξω εταιρία και σημαντικό ρόλο έπαιξε σίγουρα η πολύχρονη γνωριμία και φιλική σχέση που έχω με τον γενικό διευθυντή της Panik Records Γιώργο Αρσενάκο. Έρχονται ωραία και δημιουργικά πράγματα στο άμεσο μέλλον και είμαι πολύ αισιόδοξος.
-Πόσο σημαντική είναι για σένα η ομάδα που βρίσκεται δίπλα σου;Η ομάδα δίπλα από έναν καλλιτέχνη είναι πάρα πολύ σημαντική και θέλω να έχω δίπλα μου ανθρώπους με ειλικρίνεια και αλήθεια. Το χειρότερο μου είναι οι αυλικοί και ευτυχώς δεν το έχω βιώσει ποτέ. Είμαι ευγνώμων για τους συνεργάτες μου.
-Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο σου τραγούδι ‘’Δεν το αντέχω’’ που ήδη έχει μπει στο top10 του επίσημου ελληνικού chart ενώ τον φθινόπωρο κυκλοφορεί και ο νέος σου δίσκος. Πες μας λίγα λόγια γι’αυτόν.Είμαι στο στούντιο και γράφω καινούργια τραγούδια. Νέος ήχος, λίγο διαφορετικός, αλλά και ο γνώριμος που με έχει μάθει ο κόσμος. Να περιμένετε όμορφα τραγούδια και εύχομαι να τα αγαπήσει ο κόσμος. Υπολογίζω να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

-Αυτό τον καιρό βρίσκεσαι στο στούντιο με την Νατάσσα Θεοδωρίδου για τα νέα της τραγούδια. Πως είναι η συνεργασία σας;Χαίρομαι πολύ για τη συνεργασία μου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και ανυπομονώ να κυκλοφορήσουν τα τραγούδια μας. Είναι σπουδαία λαϊκή φωνή, ο χαρακτήρας της είναι μοναδικός και είναι εντελώς ακομπλεξάριστη με απίστευτο χιούμορ. Θέλω να συνεργαστούμε και επί σκηνής στο μέλλον με τη Νατάσα και μακάρι να προκύψει.
-Στην τηλεόραση σε έχουμε απολαύσει στο ‘’Just the two of us’’ και στο ‘’The Voice’’. Αν σου γινόταν πρόταση να συμμετέχεις σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, θα το σκεφτόσουν;Και στα δυο show που συμμετείχα το έκανα γιατί είχαν χαρακτήρα καθαρά μουσικό. Φυσικά και θα το σκεφτόμουν εάν μου γινόταν πρόταση, φτάνει να είχε να κάνει με τη μουσική και να ήταν κάτι κοντά σε μένα. Πέρασα πολύ ωραία και στο Just και στο Voice.
-Ξέρουμε ελάχιστα πράγματα για' σένα. Επιλέγεις συνειδητά να μην απασχολείς τα Μέσα με τα προσωπικά σου;Ξέρετε αυτά που πρέπει να ξέρετε για μένα. Στόχος μου όταν ξεκινούσα ήταν να καταφέρω να με μάθει ο κόσμος μέσα από τα τραγούδια μου και όχι από τις γυναίκες που είμαι μαζί. Είναι ευλογία να ξέρει ο κόσμος την τελευταία μου επιτυχία και όχι να θυμάται μόνο με ποιον χώρισα ή με ποια βγαίνω. Το προτιμώ.
-Τι είδους γυναίκες σου αρέσουν;Μου αρέσουν οι γυναίκες με καθαρή ψυχή, με χιούμορ και να έχουμε χημεία, να μου κάνει αυτό το μαγικό κλικ.
-Θέλεις να κάνεις οικογένεια;Φυσικά και θέλω να αποκτήσω οικογένεια, λατρεύω τα παιδιά και θα το κάνω όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και βρω την κατάλληλη γυναίκα. Ακόμα είμαι μικρός όμως για κάτι τέτοιο χαχαχα -Αυτό το διάστημα που μπορεί να σε απολαύσει ο κόσμος;Το φετινό καλοκαίρι θα κάνω εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και το περιμένω με μεγάλη χαρά!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα