Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκαλύπτει για τη νέα του εκπομπή στον Alpha...

10:18 8/3/2017 - Πηγή: TVNea
«Έφτασε η στιγμή να γνωρίσετε κι εσείς τον δικό μας «δρόμο». Εφτασε η στιγμή για ωραία ταξίδια, για ξεχωριστές διαδρομές, για ιδιαίτερες περιπλανήσεις», δήλωσε ο παρουσιαστής στο Tv Έθνος για τη νέα του εκπομπή.

Ποια ήταν η ανάγκη που είχε και αποφάσισε να κάνει μια τέτοια εκπομπή;
«Δεν έχει να κάνει με κάποια συναισθηματική ανάγκη ή έλλειψη. Εχει να κάνει με την αγάπη που έχω για τον δρόμο. Από εκεί ξεκινούν κι εκεί καταλήγουν όλα»

Είναι διαφορετικό πράγμα ο... δρόμος, από μία εκπομπή-οδοιπορικό ή από μία
ταξιδιωτική εκπομπή;
«Φυσικά, μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα, γι΄ αυτό και σπεύδω να σου επισημάνω πως η εκπομπή μας στον Alpha δεν θα είναι μια ταξιδιωτική εκπομπή»

Αρα τι ακριβώς θα είναι;
«Είναι μια εκπομπή την οποία κι εγώ και ο Γιώργος (Λέντζας) αποφασίσαμε να κάνουμε, γιατί πάνω απ΄ όλα σε αυτή την εκπομπή θα είμαστε εμείς. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στον κόσμο όσα πιστεύουμε, όσα πρεσβεύουμε, όσα αγαπάμε. Είναι μια εκπομπή που την κάνουμε και... με την ψυχή μας, αλλά και... για την ψυχή μας. Διαφορετικά, μπορεί και να καθόμουν σπίτι μου...»

Δηλαδή, ο «Δρόμος» τον έκανε να βρεθεί και πάλι μπροστά από τις κάμερες και δεν τον έβγαλαν οι κάμερες στον «Δρόμο»;
«Δεν είχα καμία καΐλα να κάνω τηλεόραση πάση θυσία και με όποιο τρόπο. Ηθελα να καταφέρω να κάνω τηλεόραση με μια εκπομπή που να με αντιπροσωπεύει, να είναι της δικής μου φιλοσοφίας. Και αυτή η εκπομπή ήταν ο «Δρόμος». Αν δεν τα κατάφερνα με τον Γιώργο και με αυτή την πρόταση στα χέρια μας, δεν θα έκανα τηλεόραση. Είναι απλά τα πράγματα»

Είχε αποφασίσει να πεις «όχι» σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση όσο... γενναιόδωρη κι αν ήταν;
«Μα είχα δυο-τρεις προτάσεις και ευχαριστώ όλους όσοι με σκέφτηκαν, όμως αυτές τις προτάσεις δεν μπήκα καν στον κόπο να τις συζητήσω» Γιατί; «Γιατί ήταν προτάσεις που έρχονταν σε σύγκρουση με τα πιστεύω μου και με όλα όσα προσπαθώ να πρεσβεύω μέσα από τη στάση ζωής που έχω και τις επιλογές μου. Ερχονταν σε σύγκρουση με την κοσμοθεωρία μου, με την αισθητική μου. Εχω μάθει, λοιπόν, να μην εξαγοράζομαι. Τα ιδανικά που έχω δεν τα θυσιάζω για κανέναν και τίποτα και φυσικά ούτε για την τηλεόραση».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα