Ο Γιάννης Λάτσιος στο TVNEA για το THE VOICE . Τι μας αποκαλύπτει;

23:09 22/3/2014 - Πηγή: TVNea
Το TVNEA βρέθηκε στο ξενοδοχείο Hilton και στο πρώτο επίσημο Press Junket που διοργανώθηκε με αφορμή τα live του show, όπου συνάντησε τον Γιάννη Λάτσιο για να μας μιλήσει για όλα ..

Ήθελα να σας ρωτήσω όταν κλείνατε τη συμφωνία για το The Voice,
αν είχατε τις συγκεκριμένες προσδοκίες για το μέγεθος της επιτυχίας κι αν από τη μεγάλη επιτυχία έχετε σίγουρο μια δεύτερη σεζόν για το Voice.
Σίγουρος για την τόσο μεγάλη επιτυχία δε μπορεί να είσαι ποτέ. Πίστευα όμως ότι με συστηματική δουλειά και προσπάθεια θα είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι στον ANT1 για το αποτέλεσμα και την αποδοχή που είχε το πρόγραμμα. Η μέχρι τώρα πορεία του προγράμματος επιβεβαιώνει ότι θα υπάρχει τουλάχιστον μία επόμενη σεζόν που το The Voice θα παραχθεί και θα βγει στον αέρα. Παρ’ όλον που είναι νωρίς καταλαβαίνετε ότι μια τέτοια επιτυχία δίνει τα εχέγγυα για τη συνέχειά της.

Με τα ίδια πρόσωπα;
Σας λέω πάλι δεν μ’ αρέσει να απαντώ σε υποθετικά σενάρια. Η επιθυμία σε μας θα ήταν να είναι ακριβώς τα ίδια. Πιστεύω απόλυτα ότι η χημεία που διαμορφώνεται σε ένα πρόγραμμα δεν είναι καλό να αλλάζει. Θα εξαρτηθεί κι από την επιθυμία των συνεργατών και πιστεύω πως όταν θα γίνει θα είμαστε όλοι διαθέσιμοι. Εμάς η επιθυμία είναι να συνεχίσουμε με τα ίδια πρόσωπα.

Τι πιστεύετε ότι κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή κάθε Παρασκευή; Γιατί πρώτα με τις blind auditions και μετά με τα battles…
Και σε λίγο με τα live.

Ναι, παρακολουθήσαμε συγκεκριμένα πράγματα παρ’ όλα αυτά οι τηλεθεάσεις είναι το ίδιο υψηλές.
Κοιτάχτε, είναι τα στοιχεία που έχει αυτό το πρόγραμμα γιατί το επιλέξαμε πιστεύω με τη δουλειά που έχει γίνει στα pre- auditions αυτά που δεν είδαμε στον αέρα, έχουμε εξαιρετικές φωνές μέσα στους 64 που τελικά συνεχίσαμε τα blind auditions. Αυτό δίνει ενδιαφέροντα battles. Αυτό και δεν το λέω έτσι ότι και οι ίδιοι οι coach είχαν δυσκολία στο να επιλέξουνε ανάμεσα στους δυο. Μην ξεχνάτε ότι αυτά έχουν γυριστεί και τα έχω δει τα αποτελέσματα. Θα το δείτε και σήμερα και την επόμενη Παρασκευή. Άρα πιστεύω ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό διαγωνιζομένων. Γενικά έχουμε πολύ καλές φωνές. Δεν είναι η δουλειά μου να σας πω πόσοι από αυτούς είναι άριστοι. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον. Το δεύτερο ενδιαφέρον είναι η τηλεοπτική παρουσία και συμπεριφορά των coach η οποία δείχνει την αλήθεια τους, αυτά τα στοιχεία που σας είπα. Είναι μια ομάδα σε ένα κλίμα χαλαρό. Δεν επικρίνουν, δεν μειώνουν. Ίσα-ίσα ενθαρρύνουν όλους τους συμμετέχοντας και πιστεύω ότι για όλους είναι τύχη που έχουνε περάσει , είναι ένα μικρό λιθαράκι στην καριέρα που θα ήθελαν στα όνειρά τους. Αυτά είναι μέχρι στιγμής και υπάρχει και ποικιλία. Η πρώτη φάση με τη δεύτερη είναι διαφορετική και όταν μπούμε στο χώρο των live ακόμη και σε επίπεδο φωτισμού και σκηνικών θα δείτε ότι αλλάζει και όλα αυτά είναι στοιχεία που συντείνουν ώστε οι θετές να έχουν την επιθυμία να το βλέπουν.

Είπατε ότι έχετε δει τα επεισόδια και αυτά που έχουν γυριστεί. Ποιος πιστεύετε ότι έχει στην ομάδα του τον νικητή;
Εγώ δεν είμαι coach. Tο κοινό και οι ίδιοι θα το αποφασίσουν.

Κάποιον προσωπικά αγαπημένο;
Όχι. Ποτέ δεν είχα και ειλικρινά σας λέω ακόμη και σε προγράμματα που συμμετέχω, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχω προσωπικές επιλογές όταν κάνουμε αυτή τη δουλειά, όταν το κοινό μας χαρίζει την επιτυχία του προγράμματος έχει την επιθυμία και ψηφίζει κάποιον. Στη δημοκρατία όπως ξέρετε οι μεγάλοι αριθμοί είναι αυτοί που δίνουν το δίκαιο. Αν σας μιλούσα σαν θεατής μπορεί να έχω τις απόψεις μου αλλά σ’ αυτά τα προγράμματα δεν υπάρχει κάποιος λόγος να έχεις ανθρώπους που προτιμάς ή ανθρώπους που δεν προτιμάς. Το ταλέντο ο κόσμος το βλέπει και θα ψηφίσει γι αυτό. Αυτό λέει η εμπειρία μου από όλα αυτά τα talent show ή το Dancing που είναι μια άλλη μορφή. Αυτό που βλέπεις στο τέλος κερδίζει κάποιος ο οποίος άξιζε την αγάπη του κοινού. Μπορεί να μην είναι επαγγελματικά τα κριτήρια να μπαίνουν κι άλλα θέματα συμπάθειας ή αντιπάθειας ή δημόσιας εικόνας ή πώς εκφράζονται. Όλα αυτά όμως είναι ένα αποτέλεσμα.

Λευτέρης Προβιάς για το TvNea
Keywords
Τυχαία Θέματα