Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στο Face2Face του tvnea: ''Θαυμάστρια είχε χαρακώσει το όνομά μου στο χέρι της''!

14:01 28/3/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μιλά αποκλειστικά στο Face2Face του tvnea.com και αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του Ant1 ''Ταμάμ'', ποια τα μελλοντικά του σχέδια, την ακραία αντίδραση θαυμάστριας που τον σόκαρε ενώ μαζί με την μπάντα του τους Radioact μας παρουσιάζουν το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο ''Me N Myself'' που κυκλοφορεί από την Panik Records.

-Πως σε πετυχαίνουμε σ’ αυτή τη φάση της ζωής σου;Η αλήθεια είναι ότι με πετυχαίνετε σε μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής μου. Νιώθω τυχερός γιατί πλαισιώνομαι από συνεργάτες με κοινά οράματα κι αυτό είναι κάτι που με γεμίζει αυτοπεποίθηση και όρεξη να συνεχίσω με αργά αλλά σταθερά βήματα. Τρέχουν παράλληλα τα γυρίσματα του Ταμάμ, η πρώτη μας δισκογραφική δουλειά με τη μπάντα μου, RadioAct, από τη Panik Records και έχουμε και τις τελευταίες παραστάσεις του 80’s the musical που εδώ και 5 μήνες έσκισε!
-To ''Ταμάμ'' έχει αγαπηθεί πάρα πολύ και από τον κόσμο αλλά και από τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Περίμενες αυτή την αποδοχή;Δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να φανταστώ εκ των προτέρων το μέγεθος της αγάπης του κόσμου. Ήταν πραγματικά κάτι απρόσμενο. Ο κόσμος μας αγκάλιασε πολύ θερμά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και είμαι ευγνώμων για αυτό. Στην πραγματικότητα αυτό με γεμίζει με ευθύνη για τα επόμενα βήματά μου…

-Η σειρά τελειώνει φέτος, έχεις σκεφτεί τι θα ήθελες να κάνεις στη συνέχεια;Το θετικό είναι ότι υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις κάτι που στην εποχή μας δυστυχώς δεν είναι δεδομένο. Ακόμα δεν έχω καταλήξει, αλλά είμαι στη φάση που προσπαθώ να ζυγίσω τα πράγματα . Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κάτι με "αγγίξει" είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω.
-Μπορείς να μας αποκαλύψεις τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς; Πως θα εξελιχθεί η σχέση σου με την Έλλη;Το ''Ταμάμ" πιστεύω πως έχει την τάση να εκπλήσσει θετικά όχι τόσο με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα στην κύρια ιστορία άλλα με τα γεγονότα και τους χαρακτήρες που αγκαλιάζει περίτεχνα και καυστικά η πένα του δίδυμου Βασίλη Ρίσβα & Δήμητρας Σάκαλη. Σίγουρα δεν έχει νόημα να προδώσω το τέλος πάρα μόνο να σας αφήσω μια μικρή γεύση λέγοντάς σας πως η αγάπη του Τζέμ και της Έλλης θα νικήσει κάθε δυσκολία και κάθε εμπόδιο που θα εμφανιστεί στο διάβα τους, ακόμα και αν αυτά τα εμπόδια μπορεί να είναι το ίδιο τους το "εγώ".

- Πρωταγωνιστείς όμως και στο ‘’80’s The Musical’’. Πες μας λίγα λόγια για την παράσταση και το ρόλο σου σ’ αυτή.Υποδύομαι τον Αλέξη, ένα "lover boy" γκαραζιέρης των "80's" όπου διατηρώ έναν πειρατικό σταθμό με τους κολλητούς μου, τον Μάκη, γνωστό και ως "Sex machine"(Χάρης Χιώτης) και τον Κρίς ο "Φραπές"(Αιμίλιος Ράπτης) .. Είμαι ερωτευμένος παράφορα με την Σοφία (Ελένη Φουρέιρα) μια νεαρή κοπέλα που το όνειρο της είναι να γίνει τραγουδίστρια αλλά ο αδερφός της ο Κυριάκος (Σταμάτης Γαρδέλης) δεν την αφήνει ούτε να με βλέπει.. Είναι ένας ύμνος στα 80's εμπνευσμένο από το δίδυμο, Γιώργο Βάλαρη και Στέλιο Παπαδόπουλο. Ένα musical που περιέχει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της εποχής και που δεν θα μπορούσαμε να αποδώσουμε ερμηνευτικά χωρίς την βοήθεια της Λίας Βίσση και χορευτικά χωρίς την χορογράφο μας Άννα Αθανασιάδη! Είναι μια παράσταση που μας μεταφέρει στο πρόσφατο αυτό παρελθόν ανακαλώντας τις πιο ευχάριστες μνήμες!

-Είναι η πρώτη σου φορά σε μιούζικαλ; Πως είναι αυτή η εμπειρία;Η εμπειρία είναι μοναδική και χαίρομαι πολύ που την μοιράζομαι με εξαιρετικούς συνεργάτες και με τον πολύ κάλο μου φίλο και κιθαρίστα του συγκροτήματος μας, Γιώργο Καϊκου, που εκτός των άλλων είναι και εξαιρετικός χορευτής. Πολύ γρήγορα γίναμε όλοι μια παρέα, και αυτό νομίζω πως όχι μόνο με βοήθησε να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της παράστασης αλλά και να εξελιχτώ ακόμα περισσότερο μέσα από αυτή την δημιουργική διαδικασία.

-Το ''Ταμάμ'' καταπιάνεται με θέματα όπως ο ρατσισμός και το bulling. Έχεις υπάρξει ποτέ θύτης ή θύμα τέτοιων καταστάσεων;Ναι έχω υπάρξει θύμα bullying για πολλά χρόνια. Αν είσαι εσωστρεφής και ήπιων τόνων, είναι πιο εύκολο να βρεθείς σε αυτή την κατάσταση. Και είναι πολύ δύσκολο στην εφηβεία να μιλήσεις ανοιχτά για αυτό και να ζητήσεις βοήθεια. Νομίζω όμως πως το φαινόμενο αυτό είναι ακόμα πιο έντονο στην εποχή μας, δεν ξέρω αν οι οικονομικές δυσκολίες και γενικότερα οι κοινωνικές συνθήκες έχουν συμβάλλει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να συμβουλέψουμε τα παιδιά που είναι θύματα να απευθυνθούν στους καθηγητές-δασκάλους τους άμεσα. Και να μη φοβούνται!

-Είσαι ένα πολύ όμορφο αγόρι. Υπήρξε ποτέ κάποια ακραία αντίδραση θαυμάστριάς σου;Ναι υπήρξε μια αντίδραση που με σόκαρε ιδιαίτερα και όχι ευχάριστα θα έλεγα. Ήταν βράδυ αμέσως μετά από ένα live και καθώς διάβαζα τα μηνύματα που μου στέλνει ο κόσμος στο facebook, προς κακή μου έκπληξη έτυχε να ανοίξω ένα το οποίο είχε μέσα μια φωτογραφία ενός κοριτσιού το οποίο είχε χαρακώσει στο χέρι του το όνομα μου. Από κάτω έγραφε αν μου αρέσει και αν θα ήθελε να βρεθούμε, άλλα εμένα αυτό το γεγονός με σόκαρε αρνητικά. Την συμβούλεψα αμέσως να απευθυνθεί σε κάποιον μεγαλύτερο της που εμπιστεύεται για αυτήν της την πράξη και της απέτρεψαν να ξανακάνει την όποια επιπολαιότητα λέγοντας πως "Πάνω από όλα πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας και το σώμα μας."

-Έχεις ένα πολύ μεγάλο γυναικείο fun club, θα έκανες σχέση με θαυμάστρια σου;Βεβαίως γιατί όχι, ούτως η άλλως οι περισσότερες σχέσεις ξεκινάνε από έναν αμοιβαίο ενθουσιασμό.

Radioact
-Πέρα από την υποκριτική ασχολείσαι και με το τραγούδι με την μπάντα σου τους RadioAct. Πείτε μας λίγα λόγια για το συγκρότημα και πως προέκυψε το όνομα αυτό.Η ιδέα μου να δημιουργηθεί αυτό το συγκρότημα προέκυψε από μια βαθύτερη εσωτερική ανάγκη για έκφραση. Η μουσική με ενθουσίαζε από μικρό, έγραφα μελωδίες και στίχους για να εκφράσω έναν προβληματισμό μου ή κάτι που με απασχολούσε. Ως λάτρης λοιπόν του ροκ και της μουσικής οραματιζόμουν το δικό μου σχήμα, και κάπως έτσι έγινε. Γνώρισα σιγά σιγά και τα άλλα παιδιά και όλοι μαζί φτιάξαμε αυτό που σήμερα είναι οι RadioAct. Θέλαμε απ την αρχή να φτιάξουμε τον δικό μας ήχο χωρίς να μας νοιάζει αν αυτό θα οδηγήσει σε εμπορική επιτυχία. Μας ενδιαφέρει να εκφραζόμαστε αυθεντικά μεταδίδοντας στον κόσμο αυτό που πραγματικά είμαστε, ενώ με τούς στοίχους μας εκφράζουμε τους προβληματισμούς μας και τις σκέψεις μας σε κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Το ραδιόφωνο (Radio-) συμβολίζει εμάς που είμαστε οι δέκτες του παρελθόντος και των γεγονότων γύρω μας και μέσω της πράξης (-act) μεταδίδουμε την μουσική μας και τις πληροφορίες που λαμβάνουμε.
-Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο σας single με τίτλο ''Me Ν Μyself''. Πείτε μας λίγα λόγια γι' αυτό.Στη προηγούμενη ερώτηση δεν ανέφερα ότι ο δρόμος μας, μας οδήγησε μέσω του παραγωγού μας Θεόφιλου Πουζμπούρη, στα γραφεία της Panik Records. Θέλαμε από την αρχή να κατανοήσουν στην εταιρεία αυτή την εσωτερική μας ανάγκη έκφρασης μέσα από τη μουσική μας και όταν αυτό συνέβη δεν γινόταν παρά να γίνουμε και οι RadioAct μέλη αυτής της δισκογραφικής οικογένειας! Το πρώτο μας single είναι το Me N Μyself… αν και κυκλοφόρησε πριν 15 μέρες μόνο, πάει ιδιαίτερα καλά και νιώθουμε απίστευτη τιμή για αυτό! Το κομμάτι εννοιολογικά ''κινείται'' στο πλαίσιο της ενδελέχειας που έρχεται μόνο από την εσωτερική μας σύγκρουση και τριβή... καθημερινή ή χρόνια. Κάθε άνθρωπος με όνειρα σίγουρα έχει περάσει μια τέτοια μορφή σύγκρουσης η οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι οδηγεί στην ''κάθαρση'' και σε μια άλλη μορφή συνειδητότητας!

-Με ποιους καλλιτέχνες θα θέλατε να συνεργαστείτε;Χμ… ο καθένας μας έχει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ακουσμάτων και επιρροών, αλλά αν θα είχαμε κάποια κοινή επιθυμία ίσως να ήταν με τους Linkin Park . Πέρα όμως από την επιρροή των ακουσμάτων μας για την επιλογή μιας πιθανής συνεργασίας θα θέλαμε να μοιραστούμε εμφανίσεις επί σκηνής με καλλιτέχνες αυθεντικούς, ανεξαρτήτου είδους. Για όλους μας σημαντικό είναι αυτό που κάνουμε και μοιραζόμαστε να προέρχεται από μέσα μας!

-Που μπορεί να σας απολαύσει ο κόσμος;Κάναμε ένα πρώτο Live την περασμένη εβδομάδα που πήγε πολύ καλά και η υποδοχή και αποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή. Τώρα σχεδιάζουμε τις επόμενες εμφανίσεις μας στην Αθήνα αλλά και περιοδεία το καλοκαίρι. Όλα θα ανακοινώνονται στην επίσημη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/RadioActOfficialhttp://www.tvnea.com
Keywords
tvnea, tvnea, ονομα, χερι, linkin park, ant1, live, facebook, fun, club, ροκ, single, εταιρεία, επιρροή, αθηνα, καλοκαιρι, https, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, μιλα, δουλεια, εμπορικη, καθημερινη, μουσικη, ονειρα, ονειρο, πλαισιο, ραδιοφωνο, ρατσισμος, φωτογραφια, ant1, αγαπη, ανθρωπος, αννα, ασχολεισαι, αυτοπεποιθηση, βισση, βοηθεια, βραδυ, γεγονοτα, γεγονος, γευση, γινει, γραφεια, γυρισματα, δεδομενο, δυστυχως, δρομος, διδυμο, εγινε, ευκολο, εκφραση, εβδομαδα, επιρροή, εποχη, επιτυχια, επιθυμια, ερχεται, εταιρεία, ευθυνη, ζωης, ιδεα, ιδιο, θετικο, θυτης, ηχο, κυρια, λογια, μηνυματα, μηνες, μικρο, μορφη, μπορεις, νοημα, οραματα, παιδια, πειρατικο, ροκ, ρολο, σιγουρα, σιγουρο, σειρα, σκεψεις, σωμα, σοφια, σχεδια, ταση, τιμη, τραγουδιστρια, φορα, fun, αγορι, βηματα, club, εμφανισεις, επεισοδια, https, ιδιαιτερα, υμνος, κομματι, κοπελα, linkin park, πενα, πληροφοριες, single, τυχερος, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα